ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σλούκας κάνει αγώνα δρόμου για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι

Ο Σλούκας κάνει αγώνα δρόμου για το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι
INTIME SPORTS

Εκτός και στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε (17/10) θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο Κώστας Σλούκας, που στοχεύει την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10) όπως δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης.

Η ελαφριά θλάση στον αριστερό υποκνημίδιο μυ, κράτησε τον Κώστα Σλούκα εκτός δωδεκάδας στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Έλληνας γκαρντ δεν θα παίξει ούτε το Σάββατο (14/10 στις 20:15) στο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι bwin και όπως όλα δείχνουν στο μυαλό του βρίσκεται ο αγώνας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (20/10 στις 21:15) στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Όπως δήλωσε στα κανάλια Novasports ο Χρήστος Σερέλης, ο Σλούκας έχει ξεκινήσει θεραπεία, πιθανότατα θα χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (17/10 στις 20:15) και αν όλα πάνε καλά, θα γυρίσει για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς που προς το παρόν δεν έχει αναβληθεί. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του και ακόμη ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο θα γίνει στις 29 ή στις 30 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ