ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σλούκας άγγιξε ένα ρεκόρ καριέρας και ισοφάρισε ακόμη ένα

Ο Κώστας Σλούκας με τη φανέλα του Ολυμπιακού
Ο Κώστας Σλούκας με τη φανέλα του Ολυμπιακού EUROKINISSI SPORTS

Δείτε όλες τις στιγμές από τη σεμιναριακού επιπέδου εμφάνιση του Κώστα Σλούκα στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκιι (VIDEO).

Και τι δεν έχει ακούσει από τη μέρα που γύρισε στην Ελλάδα για να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού... Ο Κώστας Σλούκας κρίνεται με υπερβολική αυστηρότητα, φαίνεται όμως ότι σιγά-σιγά βρίσκει τα πατήματά του και το βράδυ της Τρίτης (29/12) κουβάλησε τους Πειραιώτες σε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, απέναντι στη Χίμκι για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

Ο Σλούκας είχε 25 πόντους από 3/5 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 4/4 βολές, δύο ριμπάουντ, πέντε ασίστ, ένα κλέψιμο, τρία κερδισμένα φάουλ και 29 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 29:06, χωρίς να κάνει λάθος, ενώ λίγο έλειψε να γράψει και δύο ρεκόρ καριέρας στην 262η εμφάνισή του στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης.

Οι 25 πόντοι συνιστούν τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του στη EuroLeague, καθώς είχε πετύχει 26 στις 5 Απριλίου του 2018 στον εντός έδρας αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Μάλαγα (5/7 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 1/2 βολές, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 4 λάθη σε 37:47). Έψαξε στο τέλος ένα καλάθι για να γράψει ατομικό ρεκόρ, δεν το βρήκε, αν το έβαζε όμως θα έφτανε τα έξι τρίποντα και θα έκανε και εκεί career-high, το οποίο εν τέλει ισοφάρισε καθώς πέρα από εκείνο τον αγώνα με την Ουνικάχα, είχε βάλει επίσης πέντε στις 15/3/2019 απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Δείτε το video με τη σεμιναριακού επιπέδου εμφάνιση του Σλούκα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ