EUROLEAGUE

Ο Σφαιρόπουλος ψωνίζει από τη Μπάγερν Μονάχου και δυναμώνει τη φροντ λάιν του Ερυθρού Αστέρα

Ο Σφαιρόπουλος ψωνίζει από τη Μπάγερν Μονάχου και δυναμώνει τη φροντ λάιν του Ερυθρού Αστέρα
ABA LEAGUE J.T.D / DRAGANA STJEPANOVIC

Από το Μόναχο στο Βελιγράδι μετακομίζει ο Φρέντι Γκιλέσπι, ένας σούπερ αθλητικός ψηλός με έφεση στο ριμπάουντ και στο μπλοκ.

Οργασμός συζητήσεων/διαπραγματεύσεων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον Ερυθρό Αστέρα να βρίσκεται σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τον Φρέντι Γκιλέσπι και την Μπάγερν Μονάχου ώστε ο Αμερικανός να μετακομίσει από τη Γερμανία στη Σερβία και να κλείσει εκεί τη σεζόν 2023/24.

Ο Γκιλέσπι (27, 2μ.06) είναι ένας εκπληκτικά αθλητικός ψηλός που είχε πέρυσι 4.3 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ ανά 18:56 σε 34 αγώνες της EuroLeague, αλλά φέτος δεν έχει πείσει τον Πάμπλο Λάσο ότι μπορεί να βοηθήσει με αποτέλεσμα να μετράει μόλις 2.2 πόντους και 2.4 ριμπάουντ ανά 9:11 σε 13 αγώνες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στο Βελιγράδι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει επίσης τους Λούκα Μίτροβιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Μάικ Τόμπι, Τζόελ Μπόλομποϊ, Όγκνιεν Κούζμιτς και πλέον μένει να δούμε αν κάποιος απ' όλους αυτούς θα αποχωρήσει ή αν απλώς ο Γκιλέσπι θα προστεθεί σε αυτή την πολύ γεμάτη φροντ λάιν.

TAGS EUROLEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ