ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ο Σενγκέλια θα φύγει από την Μπολόνια, μόνο αν το θέλει η Βίρτους και με τους δικούς της όρους, γράφουν στην Ιταλία

Ο Σενγκέλια θα φύγει από την Μπολόνια, μόνο αν το θέλει η Βίρτους και με τους δικούς της όρους, γράφουν στην Ιταλία
INTIME

Δημοσίευμα του bolognabasket αναφέρει πως ο Σενγκέλια μπορεί να αποχωρήσει από τη Βίρτους μόνο αν το επιθυμεί η ίδια η ομάδα και με τους οικονομικούς όρους που εκείνη θα ορίσει.

Το μήνυμα του CEO της Βίρτους Μπολόνια, Λούκα Μπαράλντι, αναφορικά με τον Τόκο Σενγκέλια, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα ιταλικά μέσα.

"Ο Τόκο Σενγκέλια παραμένει στην Μπολόνια. Ή τουλάχιστον οι όροι (σσ. μιας ενδεχόμενης αποχώρησης) υπαγορεύονται από την Βίρτους. Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο ουσιαστικά έστειλε χθες: Εάν κάποιος θέλει έναν παίκτη της ομάδας, τότε μπορεί να τον πάρει μόνο εάν η Βίρτους το θέλει και με τους όρους που εκείνη θα ορίσει και χωρίς να προσπαθήσει κάποιος να την παρακάμψει.

Και εάν τις ερχόμενες εβδομάδες υπάρξουν και πάλι συζητήσεις για την αποχώρηση του Γεωργιανού, το buyout θα το ορίσει η Βίρτους", αναφέρει ενδεικτικά το bolognabasket.org που αφήνει ανοιχτή την πόρτα για πιθανή μετακόμιση του Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον οι πράσινοι πληρώσουν ένα ποσό για να σπάσουν το συμβόλαιο του παίκτη με την ομάδα του Σκαριόλο.

Παράλληλα, το ίδιο μέσο τονίζει πως στην πόρτα εξόδου της Βίρτους βρίσκονται τόσο ο Ίφε Λούντμπεργκ, όσο και ο Ίσμαελ Μπακό, ο οποίος πιθανότατα θα αντικατασταθεί από τον Μπράιαν Ντάνστον, που αποχώρησε από την Εφές μετά από οκτώ χρόνια και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ