ΕΟΚ

Ο ΣΕΔΚΑ ενημέρωσε Αναστόπουλο, Σχινά και Ψαριανό ότι δεν γίνεται δεκτή η δήλωση ενεργείας τους για τη νέα σεζόν

Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, σε αγώνα της Stoiximan Basket League 2020/21
Ο διαιτητής Παναγιώτης Αναστόπουλος, σε αγώνα της Stoiximan Basket League 2020/21 EUROKINISSI

Οι διαιτητές Αναστόπουλος, Σχινάς και Ψαριανός ζήτησαν ενημέρωση για τη δήλωση ενεργείας τους για την επόμενη σεζόν και ο Σύνδεσμος Αττικής που ανήκουν απάντησε πως δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Αττικής έστειλε έγγραφο στο οποίο απαντάει στους τρεις διαιτητές, Παναγιώτη Αναστόπουλο, Τόμι Σχινά και Αλέκο Ψαριανό πως το αίτημα τους να συνεχίσουν να σφυρίζουν δεν γίνεται δεκτό.

Ο ΣΕΔΚΑ ενημέρωσε πως δεν υπάρχει μεταβολή του ορίου ηλικίας και ως εκ τούτου η δήλωση ενέργειας δεν γίνεται αποδεκτή. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι οριστικό πως οι τρεις διαιτητές Αττικής (αλλά και οι υπόλοιποι άνω των 50 που ανήκουν σε άλλους Συνδέσμους) δεν θα παίξουν στην Stoiximan Basket League την επόμενη σεζόν.

Βέβαια η απάντηση του ΣΕΔΚΑ ουσιαστικά προαναγγέλει και την απόφαση της ΟΔΚΕ, που έχει στη δικαιοδοσία της όλους τους διαιτητές στην Ελλάδα.

Ομως πάντα τον τελευταίο λόγο έχει η ΕΟΚ, συνεπώς εκεί μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Γι' αυτό και το έγγραφο του ΣΕΔΚΑ δεν αποτελεί οριστική απόφαση.

TAGS ΕΟΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ