Ο Σάσα Βεζένκοβ στο SPORT24: “Αυτή η ομάδα ήταν φτιαγμένη να φτάσει μέχρι το τέλος”

O Σάσα Βεζένκοβ μίλησε στην εκπομπή του SPORT24, Game Night και τη Βασιλική Καραμούζα αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Ο Σάσα Βεζένκοβ στις δηλώσεις του στην εκπομπή του SPORT24, Game Night και τη Βασιλική Καραμούζα τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ήταν φτιαγμένοι να φτάσουν μέχρι το τέλος φέτος.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βεζένκοβ:
Για τη σειρά: “Πάντα ένα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός είναι δύσκολο για πολλούς λόγους και βλέπετε ότι κάθε χρόνο όταν τελειώνει το πρωτάθλημα απλά λέμε ‘ουφ τελείωσε’. Αλλά δεν εκμηδενίζει σε τίποτα αυτό που κάναμε, παλέψαμε σκληρά και τα παιδιά από τον Παναθηναϊκό πάλεψαν πολύ σκληρά, είδαμε σε κάποια παιχνίδια πολλά ματς. Το αξίζαμε, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, θα είναι μία χρονιά που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό”.
Για το αν υπήρχε στιγμή μέσα στη σεζόν που πίστεψαν ότι θα κάνουν κάτι πολύ μεγάλο: “Από τη νίκη που κάναμε στο ΟΑΚΑ στις δύο του μηνός κάναμε σερί νίκες. Ήρθαν κάποια παιδιά, μας βοήθησαν, πήραμε μομέντουμ. Αυτή η ομάδα ήταν φτιαγμένη να φτάσει μέχρι το τέλος”.
Για το πώς θα πανηγυρίσει: “Θέλω να ξεκουραστώ, να ηρεμήσω και το βράδυ θα το δούμε όλοι μαζί”.