ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night για το άλμα που έκανε α λα Μίλτος Τεντόγλου: "Τουλάχιστον δεν είπαν κάτι για τα δικά μου παπούτσια"

Ο Σάσα Βεζένκοβ στη Game Night για το άλμα που έκανε α λα Μίλτος Τεντόγλου: "Τουλάχιστον δεν είπαν κάτι για τα δικά μου παπούτσια"

Ο Σάσα Βεζένκοβ φιλοξενήθηκε στον αέρα της Game Night, μίλησε για τη σοβαρότητα που υπήρχε στον Ολυμπιακό σε όλη τη διάρκεια του Final Eight και έκανε χιούμορ για τον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο MVP του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ δεν μπορούσε παρά να μιλήσει στη Game Night του SPORT24. Ο Σάσα Βεζένκοβ φιλοξενήθηκε στον αέρα της εκπομπής, απάντησε στον Παντελή Διαμαντόπουλο για την παρομοίωση με τον Έρλινγκ Χάλαντ και αναφέρθηκε στον Μίλτο Τεντόγλου, τον οποίο τίμησε με τον τρόπο του, στο τελετουργικό των ερυθρολεύκων πριν από την έναρξη των αγώνων

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά τα καλοκαίρια για να μπορέσει το σώμα μου να αντέξει αγώνες, ταξίδια, τα πάντα. Σίγουρα κουράζομαι, αλλά μας προσέχουν πολύ στην ομάδα.

Για το γεγονός πως ο Παντελής Διαμαντόπουλος τον παρομοίασε με τον Έρλινγκ Χάλαντ: "Είμαι σεμνός. Δεν μπορώ να το αποδεχθώ. Χαίρομαι που συμβάλλω προκειμένου να κερδίζει η ομάδα".

Για το γεγονός πως μιμήθηκε τον Μίλτο Τεντόγλου στο ερυθρόλευκο τελετουργικό πριν από τον προημιτελικό: "Πρέπει να σκεφτούμε κάτι διαφορετικό, γιατί βλέπουμε ότι ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτό το τελετουργικό. Εγώ που βγαίνω τελευταίος λοιπόν από τα αποδυτήρια, πρέπει να βρω να κάνω κάτι. Να κάνουμε λίγη πλάκα. Τουλάχιστον δεν είπαν κάτι για τα δικά μου παπούτσια".

Για το MVP της EuroLeague: "Θα σου δώσω πάλι ξενέρωτη απάντηση, αλλά σου μιλάω με πάσα ειλικρίνεια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάμε στο Final Four. Να είμαστε εκεί. Έχουμε δέκα παιχνίδια μπροστά στη regular season, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν με το καλό έρθει το άλλο (το MVP), έχει καλώς. Παίζουμε όμως ένα ομαδικό άθλημα. Η ομάδα είναι αυτό που θα σε πάει ψηλά. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε τίτλους. Έχουμε κερδίσει τους δύο από τους τέσσερις. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και διψασμένοι".

Για το Final Eight: "Ερχόμενοι εδώ αντιμετωπίσαμε με σεβασμό τους αντιπάλους και τους εαυτούς μας. Στη Basket League κινδυνεύσαμε να χάσουμε στο Περιστέρι γιατί δεν ήμασταν καλοί. Με τον Παναθηναϊκό ξέραμε ότι είναι πάντα δύσκολα, με τον Άρη ξέραμε ότι θα είναι απαιτητικά γιατί παίζει σκληρά. Για να φτάσουμε ως το τέλος, έπρεπε να παίξουμε πολύ σκληρά. Γι αυτό θέλαμε να είμαστε σοβαροί, να βοηθάει ο καθένας την ομάδα και να πάρουμε τον τίτλο".

Δείτε την Game Night:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΒΕΖΕΝΚΟΒ ΟΠΑΠ FINAL 8
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ