ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στη Game Night: "Περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, η πίεση στον Ολυμπιακό"

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στη Game Night: "Περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, η πίεση στον Ολυμπιακό"

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε στη Game Night για το πώς η Μονακό συνεχίζει να ονειρεύεται, αλλά και για τη διαχείριση του Μάικ Τζέιμς.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς άλλαξε πολλά στη Μονακό, μόλις (ξανα)κάθισε στον γαλλικό πάγκο, έχοντας μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός πως η σταχτοπούτα της post season οδήγησε τη σειρά με τον Ολυμπιακό σε Game 5. Λίγη ώρα μετά από το φινάλε του δεύτερου αγώνα στη Salle Gaston Medecin, ο προπονητής της Μονακό μίλησε στη Game Night γι αυτούς που του έλεγαν να μην... πάρει τη δουλειά, αλλά και για τη συνεργασία με τον Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς περίμενε τη σειρά με τον Ολυμπιακό: "Είναι δύσκολο να περιγράψω τι περίμενα, με λίγα λόγια. Φυσικά, ονειρευόμασταν πολλά, αλλά είχαμε απέναντι έναν σκληρό αντίπαλο με μεγάλη εμπειρία, ιστορία και σπουδαίο ρόστερ, όπως ο Ολυμπιακός. Με αυτή τη σειρά, ως τώρα, δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο, ανεξαρτήτως γηπέδου. Με όλη αυτή την πίεση, που πλέον είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, θα έχουμε μια ευκαιρία για να πετύχουμε μια μεγάλη επιτυχία, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του συλλόγου".

Για τον Μάικ Τζέιμς: "Κάποιες φορές δουλεύεις το παιχνίδι, για να ξέρεις τι θα κάνεις και πώς θα ελέγξεις τον ρυθμό, αλλά από την άλλη πρέπει να προσαρμοστείς στο ταλέντο των παικτών που έχεις. Υπάρχουν πλεονεκτήματα που βλέπεις ξεκάθαρα, που δεν είναι εύκολο να τα περιορίσει ο αντίπαλος. Πρέπει γενικά να προσαρμοστείς σε αυτό που έχεις. Όλη αυτή την περίοδο που είμαι εδώ, προσαρμοζόμαστε όλοι παιχνίδι με το παιχνίδι".

Για το Game 5 με τον Ολυμπιακό: "Περιμένουμε καυτή ατμόσφαιρα, είναι ένα μεγάλο γήπεδο με ένθερμο κοινό. Το καλύτερο μετά από αυτό του Ερυθρού Αστέρα. Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που ξέρουν πώς να παίζουν τέτοιους αγώνες, έχει εμπειρία. Ως ομάδα προσαρμοστήκαμε καλά μέχρι τώρα, δείξαμε ότι δεν επηρεαζόμαστε από την ατμόσφαιρα. Το ένα είναι αυτό, το άλλο έχει να κάνει με την απόδοσή μας".

Για την επιστροφή στον πάγκο της Μονακό στα μισά της σεζόν: "Στην αρχή δεν "τρελαινόμουν" πολύ να πάρω αυτή τη δουλειά, πολλοί μου έλεγαν διάφορα και όσα γίνονταν. Μου έλεγαν πως κάθε μέρα προκύπτει κάτι νέο, μου έλεγαν ότι δεν θα είναι εύκολο. Η ποιότητα που έχω ως προπονητής, η ποιότητα που υπάρχει στον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα είναι κάτι ιδιαίτερο. Ίσως δεν είναι ερώτηση για μένα αν η ομάδα πάει πιο ψηλά απ' ό,τι περίμενε κανείς, γιατί έχουμε σπουδαίο ρόστερ".

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΚΟ ΜΟΝΑΚΟ EUROLEAGUE GAME NIGHT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ