NBA

Ο Σαμς Σαράνια αποκάλυψε την ομάδα πρωταθλητισμού στην Ανατολή που θέλει τον Κρίσταπς Πορζίνγκις

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς κόντρα στην Ιντιάνα
Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς κόντρα στην Ιντιάνα Ⓒ 2022 NICK WASS/ ASSOCIATED PRESS

Να πάρουν τον Κρίσταπς Πορζίνγκις στη Βοστώνη θέλουν οι Σέλτικς, γι' αυτό και βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Μία ημέρα πριν από το NBA Draft 2023, το NBA βρίσκεται σε κατάσταση... συναγερμού. Και το βράδυ της Τετάρτης (21/6) ο Σαμς Σαράνια του Athletic έριξε τη βόμβα! Οι Σέλτικς ενδιαφέρονται για τον Κρίσταπς Πορζίνγκις και μάλιστα θέλουν να τον αποκτήσουν με sign-and-trade από τους Ουάσινγκτον Γουίζαρντς.

Ο 28χρονος Λετονός των 221 εκατοστών έχει player-option μέχρι... απόψε, θα κάνει opt-out για να πάρει νέο πολυετές συμβόλαιο και είναι πιθανό από την επόμενη περίοδο να αγωνίζεται στη Βοστώνη. Οι Σέλτικς θα πρέπει να προσφέρουν ένα καλό πακέτο που θα ματσάρει με τις αποδοχές του Πορζίνγκις, με τον Μάλκολμ Μπρόγκντον να βρίσκεται ήδη στο trading block.

Την περίοδο 2022/23 ο Λετονός ψηλός είχε 23.2 πόντους (56% στο δίποντο, 39% στο τρίποντο, 85% στις βολές), 8.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.5 μπλοκ ανά 32.6 λεπτά συμμετοχής σε 65 αγώνες της regular season. Στο παρελθόν έπαιξε στους Νικς και στους Μάβερικς.

TAGS NBA ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ