ΗΠΑ

Ο Σακίλ Ο' Νιλ αγόρασε mini van σε οικογένεια με εννιά παιδιά

Ο Σακίλ Ο'Νιλ
Ο Σακίλ Ο'Νιλ Ⓒ 2019 WILLY SANJUAN/ ASSOCIATED PRESS

Την σημασία της προσφοράς σε όσους έχουν ανάγκη έδειξε για ακόμα μία φορά ο Σακίλ Ο' Νιλ, που έκανε δώρο ένα mini van 15 θέσεων σε οικογένεια με εννιά παιδιά.

Ο Σακίλ Ο' Νιλ έχει αποδείξει πολλές φορές πως πέρα από σπουδαίος αθλητής που ήταν, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Το φιλανθρωπικό του έργο, μεγάλο και η προσφορά του σε άτομα και οικογένειες που το έχουν ανάγκη εξίσου μεγάλη. Στις αρχές του 2022 είχε αγοράσει 1000 παιχνιδομηχανές σε παιδιά άπορων οικογενειών.

Αυτή τη φορά αγόρασε ένα mini van 15 θέσεων σε οικογένεια με εννιά παιδιά. Η διαχείρηση και η κάλυψη των αναγκών μιας οικογένειας με τόσα πολλά παιδιά δεν είναι πάντα εύκολη, όμως ο Σακίλ απέδειξε για μία ακόμα φορά πως είναι εκεί για να προσφέρει και να διευκολύνει τη ζωή μερικών ανθρώπων όσο μπορεί.

Το στιγμιότυπο ανέβασε στο Instagram η οικογένεια, ευχαριστώντας τον Σακίλ για την προσφορά του αλλά και την αγάπη που έδειξε προς τα παιδιά. Όπως ανέφεραν στην ανάρτηση, τους πήγε όλους για φαγητό, άφησε γενναίο φιλοδώρημα 1000 δολλαρίων στους σερβιτόρους και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την έκπληξη με την αγορά του αυτοκινήτου.

TAGS ΗΠΑ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ