SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στην Game Night: "Ο Μπαρτζώκας είναι μια ιδιοφυΐα"

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στην Game Night: "Ο Μπαρτζώκας είναι μια ιδιοφυΐα"

Ο Σακίκ ΜακΚίσικ αποθέωσε το μπασκετικό μυαλό του προπονητή του, Γιώργου Μπαρτζώκα, με δηλώσεις του στην Game Night του SPORT24, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως ο Ολυμπιακός μπορεί φέτος να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 75-51 του Παναθηναϊκού για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς, το Super Cup, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να βγάζει το καπέλο του για αυτή την επιτυχία στον Γιώργο Μπαρτζώκα μιλώντας στην Game Night του SPORT24 αλλά και να μην κρύβει την πίστη του για την κατάκτηση της Euroleague από τους ερυθρόλευκους στο φινάλε της σεζόν στο Βερολίνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απουσία του από τον ημιτελικό και την παρουσία του στον τελικό: "Το έμαθα σήμερα όταν πήγαινα για την ατομική προπόνηση πως θα παίξω στον τελικό γιατί ο Γουίλιαμ Γκος θα γινόταν πατέρας και αναγκάστηκε να φύγει.

Για το ρεκόρ 17-1 που τρέχει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Έχουμε τους καλύτερους ψηλούς στον κόσμο. Ο Μπαρτζώκας είναι μία ιδιοφυία.

Η περιφερειακή γραμμή είναι επίσης εξαιρετική. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να κατακτήσει την Ευρωλίγκα φέτος, ανεξαρτήτως από το τι έγινε πέρυσι και τις αποχωρήσεις που είχαμε.

Παρά την απουσία του Σάσα που μας λείπει τρελά και του αδερφού μας Σλούκα που πήγε στην άλλη πλευρά".

Δείτε την Game Night:

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ