GAME NIGHT

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ στη Game Night: "Ο Σπανούλης μού έστειλε μήνυμα μετά το δεύτερο παιχνίδι και έγινα τέρας"

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Game Night και μεταξύ άλλων τόνισε ότι με το Game 2 ο Σπανούλης του έστειλε μήνυμα και φέτος οι ερυθρόλευκοι θα είναι πιο έτοιμοι στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φενέρ 84-72 και έκλεισε θέση στο Final Four της EuroLeague στο Κάουνας, όπου θα αναμετρηθεί στον ημιτελικό με τον νικητή του ζευγαριού Μακάμπι - Μονακό.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στη Game Night μετά τον νέο ερυθρόλευκο θρίαμβο και μεταξύ άλλων τόνισε ότι στο Game 2 δέχθηκε ένα μήνυμα από τον Σπανούλη, ο οποίος θέλησε να τον συμβουλεύσει, ενώ τόνισε ότι φέτος οι ερυθρόλευκοι θα είναι πιο έτοιμοι, λόγω της περσινής εμπειρίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ στη Game Night: Για το αν ήταν δύσκολη η σειρά με τη Φενέρ: "Ναι ήταν. Ήταν πολύ δύσκολες ειδικά μετά το Game 2 και το Game 4. Μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Σπανούλης μού έστειλε μήνυμα, μου είπε να μην έχω συναισθήματα και μετά ήμουν τέρας. Αν και ήταν πολύ πιεστικές εβδομάδες, δούλεψε".

Για το αν μιλάει τακτικά με τον Βασίλη Σπανούλη: "Πάντα μιλάμε. Είμαι περήφανος για ό,τι κάνει. Ήταν μεγάλη βοήθεια, έχει υπάρξει σε παρόμοια κατάσταση πολλές φορές. Για μένα ήταν τέλειο αυτό".

Για το αν θα είναι πιο έτοιμοι φέτος μετά την περσινή εμπειρία: "Πέρυσι παίξαμε με τη Μονακό στο Game 5. Φέτος παίξαμε με τη Φενέρμπαχτσε, μια πολύ καλή ομάδα. Ελπίζω να μην χρειαστεί το ίδιο του χρόνου (γέλια). Είναι πολύ πιεστικό. Αυτές οι δύο ήττες μας έδειξαν ότι δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε κανένα παιχνίδι. Θα είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με πέρυσι οποιονδήποτε έρθει είτε η Μακάμπι είτε η Μονακό".

TAGS GAME NIGHT ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ