ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ

Ο Ρόμπιν Λόπεζ τρόλαρε τους αντιεμβολιαστές: "Θα κάνω την έρευνά μου να δω αν ο αδελφός μου πήρε το πρωτάθλημα"

Ο Ρόμπιν Λόπες απέναντι στον Μπρουκ Λόπες σε ματς των Γουίζαρντς με τους Μπακς | 13 Μαρτίου 2021
Ο Ρόμπιν Λόπες απέναντι στον Μπρουκ Λόπες σε ματς των Γουίζαρντς με τους Μπακς | 13 Μαρτίου 2021 @2021 NICK WASS/AP IMAGES

Όρεξη για χιούμορ είχε ο Ρόμπιν Λόπεζ στη συνέντευξη Τύπου των Μάτζικ καθώς όταν ρωτήθηκε για το πρωτάθλημα του αδελφού του, Μπρουκ, με τους Μπακς απάντησε με μία χαρακτηριστική ατάκα για τους εμβολιασμούς.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Μάτζικ ενόψει της νέας αγωνιστική σεζόν στο ΝΒΑ, ο Ρόμπιν Λόπεζ είχε όρεξη για πλάκα, με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο για το αν παρακολούθησε τον τελικό των Μπακς στο ΝΒΑ όπου έπαιζε ο αδελφός του, Μπρουκ.

Μάλιστα ο Ρόμπιν απάντησε με μία χιουμοριστική ατάκα βγαλμένη από τους εμβολιασμούς λέγοντας πως "Θα κάνω την έρευνά μου αν ο αδελφός μου πήρε το πρωτάθλημα". Η ατάκα "θα κάνω την έρευνά μου" είναι κάτι που χρησιμοποιείται αρκετά στην Αμερική από τον κόσμο όταν αναφέρεται στους εμβολιασμούς.

Οι εμβολιασμοί ήταν το κύριο θέμα συζήτησης σχεδόν σε όλες τις Media Day των ομάδων καθώς υπάρχουν ακόμα παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί δημιουργώντας ανησυχίες στις ομάδες τους.

TAGS ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ