ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ρομέιν Σάτο επέστρεψε στην δράση μετά από δυόμιση χρόνια

Ο Ρομέιν Σάτο με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Ρομέιν Σάτο με τη φανέλα της Βαλένθια PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Ρομέιν Σάτο ξαναφόρεσε τα αθλητικά του, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δημοκρατίας της Κεντρικής Αφρικής, δυόμιση χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι.

Σε ηλικία 40 ετών, ο Ρομέιν Σάτο συνεχίζει να εκπροσωπεί τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής σε μεγάλες διοργανώσεις. Ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην δράση μετά από δυόμιση χρόνια απραξίας, αγωνιζόμενος στο AfroBasket.

Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, είχε 7 πόντους (με 0/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 4/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ σε 35'22'' συμμετοχής (έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλον), δεν κατάφερε όμως να αποτρέψει την ήττα από την Αίγυπτο (72-56).

Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ρομέιν Σάτο σε επίσημο αγώνα από τις 24 Φεβρουαρίου 2019.

Θυμίζουμε ότι ο 40χρονος φόργουορντ φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού για μία διετία (2010-'12), πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στην EuroLeague το 2010/11 στη Βαρκελώνη. Εκτός των πρασίνων, αγωνίστηκε επίσης σε Τζέσι (Ιταλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Σιένα (Ιταλία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) και Βαλένθια (Ισπανία), στην οποία έκλεισε την πορεία του σε συλλογικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ