ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ

Ο Ρικ Πιτίνο "πρόδωσε" τον αριθμό του τηλεφώνου του και δέχτηκε περισσότερα από 300 μηνύματα μέσα σε μία μέρα

Ο Ρικ Πιτίνο "πρόδωσε" τον αριθμό του τηλεφώνου του και δέχτηκε περισσότερα από 300 μηνύματα μέσα σε μία μέρα
AP PHOTO/JULIA NIKHINSON

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Ρικ Πιτίνο να δίνει τον αριθμό του σε κάποιον πριν την έναρξη του Game 4 των Νικς με τους Καβαλίερς και όσοι διάβασαν τα χείλη του έσπευσαν του στείλουν γραπτά μηνύματα, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει νούμερο.

Θύμα του ίδιου του εαυτού, αλλά και του τηλεοπτικού φακού έπεσε ο Ρικ Πιτίνο. Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας βρέθηκε στο Madison Square Garden για να παρακολουθήσει το Game 4 του πρώτου γύρου των playoffs ανάμεσα στους Νικς και τους Καβαλίερς και η κάμερα τον έπιασε να δίνει τον αριθμό του σε κάποιον. Κάπως έτσι, το τηλέφωνο του Hall of Famer τεχνικού "πήρε φωτιά", αφού όπως είπε ο ίδιος με ανάρτησή του στα social media, δέχτηκε περισσότερα από 300 μηνύματα μέσα σε μία μέρα κι έτσι αναγκάστηκε να αλλάξει νούμερο.

"Χθες λοιπόν απολάμβανα τον αγώνα των Νικς και κάποιος διάβασε τα χείλη μου στην τηλεόραση την ώρα που έδινα τον αριθμό τηλεφώνου μου. Ήρθαν περισσότερα από 300 μηνύματα. Το περίεργο είναι ότι το 95% εξ' αυτών ήταν όμορφα και θετικά. Πήρα και στοιχεία για 7 νέους παίκτες που μπορώ να κάνε recruit. Το νέο μου νούμερο είναι....", έγραψε ο Πιτίνο με το γνωστό χιουμοριστικό ύφος που τον διακατέχει.

TAGS ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ