NBA

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του που θα βγει στον "αέρα" στις 15 Οκτώβρη

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ΜΕΤ Gala 2021 στη Νέα Υόρκη
Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ΜΕΤ Gala 2021 στη Νέα Υόρκη 2021 EVAN AGOSTINI/AP PHOTO

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του εντός και εκτός παρκέ θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φανς του Ράσελ Γουέστμπρουκ το οποίο θα προβληθεί σε αμερικανικό δίκτυο στις 15 Οκτωβρίου.

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του εντός και εκτός παρκέ, δίνοντας μία εικόνα στους φανς του για το πως εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους γκαρντ του ΝΒΑ. Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται "Passion Play" και θα κάνει πρεμιέρα σε αμερικανικό δίκτυο στις 15 Οκτωβρίου.

"Είμαι πολύ περήφανος να μοιραστώ μαζί σας αυτό το ντοκιμαντέρ και να δείξω στον κόσμο ποιος πραγματικά είμαι εντός και εκτός παρκέ. Υπάρχουν αρκετές θεωρίες για εμένα και πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί και είμαι έτοιμος να μοιραστώ την ιστορία μου και το ταξίδι μου με τους φανς", είπε χαρακτηριστικά ο Γουέστμπρουκ. Παραγωγός στο ντοκιμαντέρ αυτό, θα είναι πέραν του Ράσελ και ο αδελφός του, Ρέιναρντ Γουέστμπρουκ.

Οι Λέικερς φέτος έχουν δημιουργήσει μία υπερ-ομάδα στο ΝΒΑ και με την παρουσία των Γουέστμπρουκ, ΛεΜπρόν και Άντονι Ντέιβις στοχεύουν πολύ ψηλά. Αυτή θα είναι ίσως η ευκαιρία του "Russ" να διεκδικήσει ακόμα ένα δαχτυλίδι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και να γράψει για ακόμα μία φορά με χρυσά γράμματα το όνομά του στο ΝΒΑ.

TAGS NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ