NBA

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αποφάσισε να υπογράψει στους Λος Άντζελες Κλίπερς

Los Angeles Lakers guard Russell Westbrook walks down the court during the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Wednesday, Dec. 28, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)
Los Angeles Lakers guard Russell Westbrook walks down the court during the first half of an NBA basketball game against the Miami Heat, Wednesday, Dec. 28, 2022, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky) © 2022 LYNNE SLADKY / AP IMAGES

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ, αφού -μετά τη λύση του συμβολαίου του- αποφάσισε να αγωνιστεί για λογαριασμό των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Το mega trade που έγινε στο ΝΒΑ λίγες ώρες πριν από την trade deadline έφερε τον Ράσελ Γουέστμπρουκ στους Γιούτα Τζαζ. Ο εκρηκτικός πόιντ γκαρντ δεν θα φορέσει όμως τη φανέλα των "Μορμόνων" -ήταν γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες. Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου προέκυψε λοιπόν η είδηση για την επόμενη ομάδα του: τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Ο ατζέντης του "Ρας" ενημέρωσε τα media για την απόφαση που πήρε ο πελάτης του, ο οποίος θα προστεθεί σε ένα ήδη πολύ δυνατό ρόστερ, το οποίο περιλαμβάνει -εκτός των άλλων- τον Πολ Τζορτζ, τον Καουάι Λέοναρντ και τον Ίβιτσα Ζούμπατς. Κάπως έτσι, ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν θα χρειαστεί να μετακομίσει επί της ουσίας, αλλά να αλλάξει απλά τη φανέλα που θα φορά.

TAGS NBA ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ