NBA

Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας κατέκρινε τον Καϊρί Ίρβινγκ για τις θεωρίες συνωμοσίας

Ο Καϊρί Ίρβινγκ των Νετς επιχειρεί σουτ σε αγώνα με τους Σέλτικς
Ο Καϊρί Ίρβινγκ των Νετς επιχειρεί σουτ σε αγώνα με τους Σέλτικς Ⓒ 2021 COREY SIPKIN/ASSOCIATED PRESS

Ο Καϊρί Ίρβινγκ είναι, πλέον, ο πιο αφερέγγυος NBAer και ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, μίλησε για εκείνον και για τις θεωρίες συνωμοσίας του γύρω από τον εμβολιασμό για τον Covid-19.

Την ώρα που ο Καϊρί Ίρβινγκ παραμένει ανεμβολίαστος και πιθανότατα θα αποκλειστεί από τους εντός έδρας αγώνες των Νετς στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας τα βάζει ανοιχτά μαζί του και τον κατακρίνει για τις θεωρίες συνωμοσίας στις οποίες πιστεύει.

Ο σούπερ σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν είχε ακολουθήσει λογαριασμούς στα social media που ασχολούνται με φήμες και σενάρια που δεν έχουν επιστημονική βάση, με τον Πέδρο Σάντσεθ να λέει στο ισπανικό κοινοβούλιο πως: "Είμαι οπαδός του μπάσκετ εδώ και πολλά χρόνια, παρακολουθώ στενά το ΝΒΑ και βλέπω ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα και εκεί. Υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακρίνει τους εμβολιασμούς, υπάρχει ένας αστέρας που δεν θέλει να εμβολιαστεί επειδή υπάρχει, λέει, μια θεωρία πως τα εμβόλια γίνονται στους μαύρους ώστε στη συνέχεια με ένα σατανικό πλάνο να συνδεθούν με έναν υπολογιστή".

Ο Σάντσεθ δεν είπε το όνομα του Ίρβινγκ, όμως αυτός είναι ο αθλητής που κάνει like σε δημοσιεύσεις οι οποίες αναφέρονται σε συνδέσεις μαύρων με τον Σατανά. Κατά τα άλλα, η αξία του πολύπειρου γκαρντ είναι πλέον μηδενική, με τους Νετς να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να τον ανταλλάξουν από τη στιγμή που ο ίδιος έχει φροντίσει τα τελευταία χρόνια για να θεωρηθεί αφερέγγυος.

TAGS NBA ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ