ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Παρί με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα νοκ-άουτ του EuroCup, πού θα δείτε το παιχνίδι

SUPER CUP 2022 /   /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2022 / / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Παρί (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 17η (προτελευταία) αγωνιστική του EuroCup με στόχο την νίκη που θα του εξασφαλίσει τουλάχιστον την 4η θέση στον όμιλό του και παράλληλα το πλεονέκτημα έδρας στην φάση των 16 της διοργάνωσης.

Ο σημαντικότερος αγώνας της σεζόν για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Προμηθέα είναι ο σημερινός (22/3). Οι Πατρινοί υποδέχονται την Παρί (19:30, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 17η (προτελευταία) αγωνιστική του EuroCup, σε ένα παιχνίδι που κρίνει πολλά.

Αν ο Προμηθέας πάρει την νίκη, τότε θα εξασφαλίσει τουλάχιστον την 4η θέση - και άρα το πλεονέκτημα έδρας στην φάση των 16 της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται ότι βάσει συστήματος διεξαγωγής στην επόμενη φάση προκρίνονται 8 ομάδες από κάθε όμιλο, όπου η πρόκριση στα προημιτελικά θα κριθεί στην λογική του νοκ-άουτ σε μονό παιχνίδι. Κοινώς, οι 4 πρώτες κάθε ομίλου θα παίξουν για την πρόκριση στην έδρα τους με τα γνωστά σταυρώματα (1-8, 2-7, 3-6, 4-5).

Ο Προμηθέας είχε νικήσει στο Παρίσι στο ματς του πρώτου γύρου (71-74), κάτι που σημαίνει ότι με νίκη κλειδώνει τουλάχιστον την 4η θέση. Υπάρχουν παράλληλα και σενάρια που μπορούν να τον φέρουν τόσο στην 3η όσο και στην 2η θέση, κάτι που εξαρτάται από τα αποτελέσματα των Χάποελ Τελ Αβίβ και Τουρκ Τέλεκομ που βρίσκονται από πάνω του στην κατάταξη.

Πριν ωστόσο ο Προμηθέας μπει στα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής, θέλει αρχικά να κλειδώσει έστω την 4η θέση, κάτι που θα συμβεί αν νικήσει σήμερα. Διαφορετικά, αν ηττηθεί, τότε δεν θα έχει την τύχη στα χέρια του την τελευταία αγωνιστική και πιθανότατα θα κατακτήσει την 5η θέση.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ