ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας θα κάνει καταγγελία στη FIBA για το τελευταίο τάιμ άουτ στο ματς με την Ρίτας

Ο Προμηθέας θα κάνει καταγγελία στη FIBA για το τελευταίο τάιμ άουτ στο ματς με την Ρίτας
INTIME

Σε καταγγελία στη FIBA θα προχωρήσει ο Προμηθέας Πάτρας, καθώς υποστηρίζουν πως υπήρξε υποκλοπή των οδηγιών του Ηλία Παπαθεοδώρου στο τελευταίο τάιμ άουτ, μέσω του μικροφώνου που τοποθέτησε η λιθουανική τηλεόραση.

Ο Προμηθέας Πάτρας θα προχωρήσει σε καταγγελία στη FIBA μετά την αναμέτρηση των Πατρινών για το BCL, με αντίπαλο την Ρίτας. Οι άνθρωποι της πατρινής ομάδας υποστηρίζουν πως έγινε υποκλοπή των οδηγιών του Ηλία Παπαθεδώρου στο τάιμ άουτ πριν την τελευταία επίθεση.

Η λιθουανική τηλεόραση έβαλε το μικρόφωνο την ώρα που ο Έλληνας κόουτς έδινε οδηγίες, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν όσα έλεγε στους παίκτες του στον αέρα.

Στη συνέχεια και χωρίς να παιχθεί αγώνας, η Ρίτας κάλεσε τάιμ άουτ, με τους διοικούντες τον Προμηθέα να θεωρούν πως αυτό συνέβη με σκοπό να ακούσουν όσα είπε νωρίτερα ο κόουτς Παπαθεοδώρου στους παίκτες του. Γι' αυτό το λόγο και λειτούργησαν άψογα στην τελευταία φάση και δεν δέχθηκαν καλάθι, με συνέπεια να πάρουν και τη νίκη.

Οι Πατρινοί θα προχωρήσουν σε καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το συγκεκριμένο περιστατικό, ενώ θα καταθέσουν και το VIDEO από την μετάδοση.

Ο Προμηθέας επέστρεψε από το -13 που βρισκόταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε κοντά στην ολοκλήρωση της ανατροπής, ωστόσο ο Τζάστιν Γκόραμ έκοψε την προσπάθεια του Χάιμε Ετσενίκε, που θα ισοφάριζε και θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.

Με αυτή την ήττα η ελληνική ομάδα υποχώρησε στο 2-2 στον όμιλό της στο BCL και η λιθουανική την έπιασε στο ίδιο ρεκόρ.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ BASKETBALL CH. LEAGUE FIBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ