ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ο Προμηθέας 2014 χρησιμοποίησε τον Γιώργο Τανούλη στην Γ' Εθνική

Ο Γιώργος Τανούλης
Ο Γιώργος Τανούλης INTIME

Με την θυγατρική του ομάδα στην Γ' Εθνική να παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ο Προμηθέας επιστράτευσε τον Γιώργο Τανούλη στον κρίσιμο αγώνα με την Καλαμάτα 80' για τα playout της κατηγορίας, με τον διεθνή σέντερ να κυριαρχεί κάτω από τα καλάθια.

Ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε τον κανονισμό που δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να χρησιμοποιούν τους παίκτες κάτω των 23 ετών στις θυγατρικές τους ομάδες, δίνοντας μία χείρα βοηθείας στον Προμηθέα 2014, χρησιμοποιώντας για ένα παιχνίδι τον Γιώργο Τανούλη.

Με τον Προμηθέα 2014 - που ως επί το πλείστον χρησιμοποιεί παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου - να παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό και να αγωνίζεται κόντρα στην Καλαμάτα 1980 στα playout, οι Πατρινοί χρησιμοποίησαν τον 21χρονο φόργουορντ/σέντερ. Μάλιστα, ο Τανούλης ήταν και ο κορυφαίος της ομάδας, αφού είχε 25 πόντους, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην νίκη της με 78-60, με την οποία ο Προμηθέας 2014 πήρε προβάδισμα με 2-1 νίκες στην σειρά. Πλέον, χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να περάσει στην δεύτερη φάση.

Για την ιστορία, με το ίδιο καθεστώς αγωνίζονται ακόμα για τον Προμηθέα με την θυγατρική του ομάδα οι Αγγελος Λάγιος, Νίκος Βασιλείου, Βασίλης Βλάσσης, Γρηγόρης Πρέκας, Δημήτρης Καλλιακούδας, Νίκος Σοϊλεμτζίδης και Γιάννης Καναβός. Εξ αυτών μόνο ο Λάγιος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στην Basket League, αν και έχουν δηλωθεί όλοι στο ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα ο Προμηθέας έχει με το καθεστώς διπλού δελτίου τον Νίκο Πλώτα, με την διαφορά ότι ο νεαρός γκαρντ αγωνίζεται με την φανέλα του Αίολου Αγυιάς στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ STOIXIMAN BASKET LEAGUE Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ