EUROLEAGUE

Ο πρόεδρος της Σερβίας μίλησε για την χρηματοδότηση σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα: "Θα παίξουν στο Final Four"

Ο πρόεδρος της Σερβίας μίλησε για την χρηματοδότηση σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα: "Θα παίξουν στο Final Four"
AP PHOTO/HEINZ-PETER BADER

Για την υποστήριξη που παρέχει στην Παρτίζαν και στον Ερυθρό Αστέρα μίλησε, αλλά με παράπονο, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεκσάνταρ Βούτσιτς.

Μία πολύ μεγάλη συνέντευξη στο TV Prva έδωσε ο πρόεδρος της Σερβίας, στην οποία αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση του κράτους στις δύο κορυφαίες ομάδες της χώρας.

"Σε κατηγορούν για τα πάντα, για τις καταιγίδες, για τις ασθένειες στην Αφρική, για τη ζέστη, σε κατηγορούν επειδή η Παρτίζαν πήρε την ABA Liga, σε κατηγορούν αν το κάνει ο Ερυθρός Αστέρας. Σε κατηγορούν για όλα, όμως δεν το αξίζεις. Ακόμη κι αν χρηματοδοτείς αυτές τις ομάδες, είναι πολύ έξυπνες για να το αντικρούσουν, ωστόσο είναι πολύ έξυπνες ακριβώς επειδή έχουν αυτή τη βοήθεια. Πότε έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο;" ήταν τα πρώτα λόγια του Αλεκσάνταρ Βούτσιτς.

"Πριν από πολλά χρόνια άκουγα ότι η Κροατία χρηματοδοτούσε με ένα εκατομμύριο ευρώ την Τσιμπόνα. Ελάτε τώρα να μου πείτε πόσα περισσότερα δίνουμε από το Ζάγκρεμπ ή από την Αθήνα ή από οποιονδήποτε άλλο. Κάθε φορά που κάτι καλό συμβαίνει, ο αντίπαλος πάντα ψάχνει να βρει κάτι κακό. Αυτό είναι και το πιο εύκολο, να κατηγορήσεις. Πιστεύω ότι και η Παρτίζαν και ο Ερυθρός Αστέρας θα παίξουν στο Final Four του 2024 γιατί έχουν τις ομάδες για να τα καταφέρουν" πρόσθεσε.

TAGS EUROLEAGUE ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ