ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν αποκάλυψε το ιλιγγιώδες ποσό που θα εισπράξει η ομάδα του από τα εισιτήρια της σεζόν

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν αποκάλυψε το ιλιγγιώδες ποσό που θα εισπράξει η ομάδα του από τα εισιτήρια της σεζόν

Το 2017 η Παρτίζαν είχε έσοδα 36 χιλιάδων ευρώ από τις πωλήσεις εισιτηρίων. Το 2023 η σερβική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της πέντε εκατομμύρια ευρώ, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της.

Η EuroLeague την είχε ανάγκη. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ την έχει ανάγκη. Και η Παρτίζαν αποδεικνύει ότι πράγματι πρέπει να βρίσκεται πάντα στην ελίτ, αρκεί φυσικά να λειτουργεί σωστά και να μην επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος. Ο σύλλογος του Βελιγραδίου έχει δώσει όμορφο χρώμα στη EuroLeague της τρέχουσας περιόδου, με τον πρόεδρο Όστογια Μιγιάιλοβιτς να αποκαλύπτει στον ραδιοφωνικό σταθμό RTS το ιλιγγιώδες ποσό που θα εισπράξει ο οργανισμός από τις πωλήσεις των εισιτηρίων στους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά και σε εκείνους για την ABA Liga.

"Η χρονιά μας είναι πολύ καλή μέχρι στιγμής, έχουμε πετύχει πολλά, όμως μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη περισσότερα και στις δύο διοργανώσεις. Σπάσαμε όλα τα ρεκόρ στη EuroLeague όσον αφορά τις πωλήσεις εισιτηρίων, ξεπεράσαμε τους 400.000 θεατές και υπολογίζουμε ότι τα έσοδά μας από αυτό το κομμάτι θα φτάσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Φυσικά θα πρόκειται για ρεκόρ εσόδων μπασκετικής ομάδας. Και να φανταστείτε ότι ακόμη δεν έχουμε βγάλει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague και της ABA Liga" ήταν τα λόγια του Μιγιάιλοβιτς.

"Το 2017 βγάλαμε 36 χιλιάδες ευρώ από τα εισιτήρια όλης της σεζόν. Τώρα το 99.99% των θεατών πληρώνει για να δει τους αγώνες. Δεν πληρώνουν τα παιδιά και οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες. Δεν πετάμε στα σύννεφα, τα ταξίδια μας έχουν κοστίσει 1.500.000 ευρώ, οπότε πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Πρέπει να πληρώνουμε τους μισθούς στην ώρα τους" πρόσθεσε. Θυμίζουμε ότι η Παρτίζαν έκανε διαδοχικά ρεκόρ με +20 χιλιάδες θεατές ανά αγώνα, αν και αυτά τα νούμερα δημιούργησαν κάποια προβλήματα και οδήγησαν στην επιβολή προστίμων από τη EuroLeague καθώς ο κόσμος βρισκόταν ακόμη και στα σκαλιά της Σταρκ Αρένα.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ