ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε το μπάτζετ της φετινής και το ρόστερ της επόμενης σεζόν

Ο Γιαν Βέσελι σε φάση από αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός στη EuroLeague 2020/21
Ο Γιαν Βέσελι σε φάση από αγώνα Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός στη EuroLeague 2020/21 EUROKINISSI

Από τα 31 στα 19 εκατομμύρια ευρώ έπεσε το μπάτζετ της Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με τον Αλί Κοτς, που εξήγησε ότι η ομάδα του θα κάνει μία ή δύο κινήσεις εν όψει της επόμενης περιόδου.

Δύο ημέρες μετά από την κατάκτηση της EuroLeague από την Αναντολού Εφές, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε αποκάλυψε τόσο το μπάτζετ που είχε η δική του ομάδα τη σεζόν 2020/21, όσο και το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

"Ο προϋπολογισμός μας έπεσε από τα 31 στα 19 εκατομμύρια ευρώ, ήταν δεδομένο ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά. Με τη χημεία μας, όμως, με τον προπονητή Ιγκόρ Κοκόσκοβ και με τον GM Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι, είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα. Πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε στο Final Four αλλά η τύχη δεν ήταν ποτέ φέτος με το μέρος μας, χτυπηθήκαμε από τον κορονοϊό και χάσαμε και τον Βέσελι με τραυματισμό. Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε" ήταν τα λόγια του Αλί Κοτς.

Όσο για την επόμενη περίοδο; Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε υποστήριξε πως: "Το ρόστερ μας είναι έτοιμο, θα κάνουμε μία ή δύο προσθήκες. Θα δείτε μια πολύ διαφορετική ομάδα. Στο παρελθόν είχαμε χρέη 18-19 εκατομμυρίων, πλέον αυτό το ποσό βρίσκεται στα 11-12 εκατομμύρια".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ