ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ

Ο Ποτσέκο μένει στη Βιλερμπάν για λόγους αποζημίωσης

Ο Ποτσέκο μένει στη Βιλερμπάν για λόγους αποζημίωσης
AP PHOTO/AARON FAVILA

Η Βιλερμπάν θέλει να σπάσει το συμβόλαιο του Ποτσέκο και να προχωρήσει σε δεύτερη αλλαγή προπονητή φέτος, ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός αποζητά ως αποζημίωση όλο το ποσό που θα αποκόμιζε μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να μην δείχνει διατεθειμένη να του το καταβάλει.

Η έλευση του Τζανμάρκο Ποτσέκο στη θέση του Τι Τζέι Πάρκερ στον πάγκο της Βιλερμπάν, δεν βοήθησε τον γαλλικό σύλλογο να έχει ανοδική πορεία, όπως περίμενε η διοίκηση. Η περίοδος χάριτος του Ιταλού τεχνικού δεν κράτησε πολύ και η δυσαρέσκεια έγινε διάχυτη, με τα δημοσιεύματα στην χώρα να κάνουν λόγο για νέα αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, το εν λόγω σενάριο δεν φαίνεται να προχωράει, τουλάχιστον για την ώρα, αφού όπως αναφέρει ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Ρομέν Μολίνα - ο οποίος αριθμεί 525 χιλιάδες followers στο Twitter- οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο κομμάτι της αποζημίωσης. Για την ακρίβεια, ο Ποτσέκο θέλει να λάβει όλο το ποσό που του αντιστοιχεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ενώ η Βιλερμπάν δεν φαίνεται διατεθειμένη να του το δώσει.

TAGS ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ EUROLEAGUE ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ