NBA

Ο Πόρτις μίλησε για την μπουνιά που είχε ρίξει στον Μίροτιτς όταν αγωνίζονταν στους Μπουλς

Ο Πόρτις μίλησε για την μπουνιά που είχε ρίξει στον Μίροτιτς όταν αγωνίζονταν στους Μπουλς
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

"Μάθημα ζωής" χαρακτήρισε την μπουνιά που είχε ρίξει ο Μπόμπι Πόρτις στον Νίκολα Μίροτιτς σε μια προπόνηση των Σικάγο Μπουλς το 2017.

Για την "κουλτούρα" που υπήρχε στους Μπουλς τη σεζόν 2017-18 και την μπουνία που είχε προκαλέσει κάταγμα της άνω γνάθου και διάσειση στον Νίκολα Μίροτιτς μίλησε ο Μπόμπι Πόρτις που βρέθηκε καλεσμένος στο The Three podcast με τον Τζέι Τζέι Ρέντιγκ και τον Τόμι Άλτερ.

Ο νυν παίκτης των Μπακς ανέφερε για το περιβόητο σκηνικό που είχε διαδραματιστεί σε μία προπόνηση στο Σικάγο: "Δεν ήταν η πρώτη φορά. Όλοι το έκαναν αυτό στους Μπουλς. Αυτή ήταν η κουλτούρα. Όλοι έμπαιναν σε μια μικρή διαμάχη. Ήταν από εκείνες τις περιπτώσεις που βρισκόμασταν ο ένας ενάντια στον άλλο στο παρκέ. Σκόραρα εγώ, σκόραρε αυτός, και ξανά. Δεν μου άρεσε που έτρεξε προς το μέρος μου και με έσπρωξε.

Ήταν ένα μάθημα ζωής για μένα. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο μπασκετμπολίστα. Όταν επέστρεψα από την τιμωρία (σσ. είχε αποβληθεί για οκτώ ματς), έπρεπε να δείξω ποια είναι η πραγματική μου αξία και ότι μπορώ πραγματικά να παίξω. Εκείνη την περίοδο αμαύρωσα το όνομά μου, αμαύρωσα τη φήμη μου και την εικόνα μου. Αποδείχθηκε όμως ότι ήταν μια ευλογία".

TAGS NBA ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ