ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Ο Πολονάρα προανήγγειλε την μεταγραφή του στην Φενέρμπαχτσε

Ο Ακίλε Πολονάρα διεκδικεί ριμπάουντ μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, σε αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός
Ο Ακίλε Πολονάρα διεκδικεί ριμπάουντ μαζί με τον Γιώργο Πρίντεζη, σε αγώνα Μπασκόνια - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Ακίλε Πολονάρα παραδέχθηκε με δηλώσεις του ότι αποχωρεί από την Μπασκόνια, αφήνοντας να εννοηθεί με τον τρόπο του ότι θα πάει στην Φενέρμπαχτσε, χωρίς όμως να κατονομάσει την τουρκική ομάδα.

Ο Ακίλε Πολονάρα φέρεται εδώ και μερικές εβδομάδες να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε. Και από ότι φαίνεται σε πρόσφατες δηλώσεις του ίδιου, αυτό ισχύει.

Ο Ιταλός φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα "Tuttorsport" και με την κουβέντα να πηγαίνει στο μέλλον του επιβεβαίωσε ότι αποχωρεί από την Μπασκόνια για μία ομάδα με μεγαλύτερο όνομα, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει την Φενέρμπαχτσε.

Συγκεκριμένα, έπειτα από ερώτηση που του έγινε, ο Πολονάρα απάντησε σχετικά: "Ήταν δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από την Μπασκόνια. Ήταν η πρώτη ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην EuroLeague και λυπάμαι που αποχώρησα. Όταν όμως μία ομάδα υψηλότερου επιπέδου σε καλεί, είναι δύσκολο να αρνηθείς".

Την φετινή σεζόν ο Πολονάρα είχε 12.2 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα μέσο όρο με 44.3% στα τρίποντα σε 30 λεπτά συμμετοχής.

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ