ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Ο... πόλεμος συνεχίζεται

Ο... πόλεμος συνεχίζεται

Ο Νίκος Μπογονικολός απάντησε στους παίκτες που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους και οι ίδιοι εξέδωσαν νέα ανακοίνωση δίνοντας τη δική τους άποψη για το χαρακτηρισμό "συκοφάντες"

Την Παρασκευή αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ολυμπιάδας προσωπική δήλωση του προέδρου της ομάδας, Νίκου Μπογονικολού.

Μία δήλωση που ήταν γραμμένη σε έντονο ύφος και δεν άργησε να φέρει τη νέα απάντηση των 8 παικτών που αγωνίστηκαν πέρσι στην ομάδα και ζητούν να λάβουν τα δεδουλευμένα τους.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Μπογονικολού:

"Δεν ζω από το μπάσκετ,ζω το μπάσκετ. Στην προσφορά μου στο μπάσκετ επι 14 χρόνια απο την υποστήριξη σε τοπικές ομάδες μέχρι και την λειτουργία της επαγγελματικής ομάδας της Πατρας της Ολυμπιάς ΚΑΕ, οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια.

Περιλαμβάνονται, η κατασκευή μπασκετών βοηθητικού γηπέδου Ολυμπιάδας Ταραμπούρα, οι συστηματικές δωρεές σε υλικό και σε χρήμα σε δεκάδες κοινωφελείς οργανισμούς (αμεα,κεθεα,νοσοκομείο καρμανδανείο κ.α), η δημιουργία συνολικά άνω των δύο χιλιάδων ανθρωπομηνών νέων θέσεων εργασίας, η προβολή της Πάτρας σε δέκα ευρωπαϊκές πόλεις με την συμμετοχή σε ευρωπαϊκά κύπελλα, η συνεπή πληρωμή συμβολαίων και αμοιβών άνω των διακοσίων συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών, η προσφορά δαπανών εστίασης και υλικού, με πελάτη την Ολυμπιάδα ΚΑΕ σε πάνω από εκατό τοπικές επιχειρήσεις.

Η συνολική προσφορά του ομίλου μου ανέρχεται σε ποσό, άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ και συνεχίζουμε. Κανένας συκοφάντης δεν μπορεί να αναιρέσει την αλήθεια των αριθμών.

Τέλος σημειώνω οτι η προσφορά μου προέρχεται σχεδόν αποκλειστικά από έσοδα των επιχειρηματικών δραστηριοτητών μου στο εξωτερικό, καλώ δε καθε καλόπιστο δημοσιογράφο που ισως αμφιβάλει να επισκεφτεί και να τον φιλοξενήσω στα γραφεία μου σε Μόσχα, Βρυξέλλες, Λονδίνο, Σόφια ή Σικάγο. Αφήνω στην κρίση των φιλάθλων τα όποια σχόλια για την πορεία μου στο μπάσκετ"

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος της ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΕ

Νικόλαος Μπογονικολός"

Η απάντηση των παικτών

Άμεση ήταν η απάντηση των οκτώ παικτών που φόρεσαν πέρσι τη φανέλα της Ολυμπιάδας Πατρών στον πρόεδρο της, Νίκο Μπογονικολό. Οι Γιάννης Γκαγκαλούδης, Βασίλης Μουλάκης, Ηλίας Τομαράς, Κώστας Κακαρούδης, Νίκος Κούρτης, Νίκος Πέττας, Θοδωρής Γεωργίτσης, Πέτζα Κοσάνοβιτς προσυπογράφουν λοιπόν την κάτωθι επιστολή που απέστειλαν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών:

"Εκφράζουμε την αγανάκτηση και τη λύπη μας για την απάντηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και συγκεκριμένα του κ.ΜΠΟΓΟΝΙΚΟΛΟΥ προέδρου της ομάδας στη χθεσινή μας ανακοίνωση. Ρωτάμε λοιπόν ευθέως τα εξής:

Είμαστε συκοφάντες όταν έχουμε στα χέρια μας 10 ακάλυπτες επιταγές από εταιρείες που δεν σχετίζονταν με την ομάδα που αγωνιζόμασταν;

Είμαστε συκοφάντες όταν έχουμε στα χέρια μας χαρτιά με τις εξώσεις από τα σπίτια μας ;

Είμαστε συκοφάντες όταν δεν έχουμε πάρει τα ένσημα μας και τη βεβαίωση αποδοχών;

Για του λόγου το αληθές προκαλούμε όλους τους δημοσιογράφους να παραλάβουν αν θέλουν από εμάς όλα αυτά τα στοιχεία ώστε να διαπιστώσουν επιτέλους ποιος είναι συκοφάντης και όχι μόνο.

Σε σχέση δε με τους χθεσινούς χαρακτηρισμούς που εκτοξεύθηκαν εις βάρος μας περί συκοφαντίας και μηνύσεων επιφυλασόμεθα παντώς νομίμου δικαιώματος.

Αλλά η κοροϊδία και το θέατρο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς με απορία και έκπληξη διαβάσαμε το ρεσιτάλ αυτοπροβολής του κυρίου Μπογονικολού που μίλησε για τις ΔΙΕΘΝΕΙΣ επιχειρήσεις του, τις αγαθοεργίες αλλά και τις δωρεές του! Αλήθεια αφού έχει τέτοια οικονομική ευρωστία για δεν κάνει κάτι για τις ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ επιταγές που έχουμε στα χέρια μας;

Επίσης γιατί δεν καλεί τους υπεύθυνους της FIBA στα γραφεία του στις Βρυξέλλες, ώστε να τους πείσει να προχωρήσουν στην άρση της απαγόρευσης των μεταγραφών με πρόσφατο παράδειγμα ενός κοινοτικού αθλητή. Το μπάσκετ κύριοι έχει χορτάσει από ψέματα. Το μπάσκετ δεν αντέχει άλλο να το κοροϊδεύουν. Φτάνει πια.

Με όλο το σεβασμό: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΓΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΛΑΚΗΣ , ΗΛΙΑΣ ΤΟΜΑΡΑΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΚΑΡΟΥΔΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΤΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ, ΠΕΤΖΑ ΚΟΣΑΝΟΒΙΤΣ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ