NBA

Ο Πολ Πιρς αποκάλεσε soft τους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες και στοχοποίησε μία χώρα

Ο Πολ Πιρς στην ομιλία του για την είσοδό του στο Hall of Fame
Ο Πολ Πιρς στην ομιλία του για την είσοδό του στο Hall of Fame Ⓒ 2021 JESSICA HILL/ ASSOCIATED PRESS

Περίεργες ατάκες από τον Πολ Πιρς, που τα έβαλε με τους Ευρωπαίους και ειδικότερα με τους Γάλλους για έλλειψη σκληράδας.

Στα 46 του χρόνια, ο Πολ Πιρς φαίνεται πως έχει πλέον μόνο έναν στόχο. Να προκαλεί συζητήσεις με τις απόψεις του, που συχνά-πυκνά είναι εκτός τόπου και χρόνου. Όπως αυτή που εξέφρασε το βράδυ της Τρίτης (2/4) στο UNDISPUTED LIVE, όταν είπε ότι οι Ευρωπαίοι μπασκετμπολίστες που αγωνίζονται NBA δεν έχουν σκληράδα και στοχοποίησε μία συγκεκριμένη χώρα.

"Ουδείς θεωρεί τους Ευρωπαίους σκληρούς, ειδικά αυτούς από τη Γαλλία. Είναι η αλήθεια. Είναι καλοί άνθρωποι. Έχουν σέξι γλώσσα. Απλώς δεν τους σεβόμαστε ως σκληρούς τύπους. Ο Ρουντί Γκομπέρ ήταν κορυφαίος αμυντικός της σεζόν, αλλά δεν τρομάζει κανέναν. Όταν σε πιάνουν από τον λαιμό και έχεις αυτό το ύψος... Δεν θα άφηνα αντίπαλο να με σέρνει όπως τον έσερνε ο Ντρέιμοντ Γκριν" ήταν μερικά από τα λόγια του παλαίμαχου σταρ που προφανώς ξεχνάει τους Τζόακιμ Νόα, Τόνι Πάρκερ, Μίκαελ Πιετρούς, Μπορείς Ντιό, Νικ Μπατούμ ή απλώς έχει στο μυαλό του κάπως διαφορετικά την έννοια του soft.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ