THE SHOW MUST GO ON LIVE

Καβαλιεράτος στο Show Must Go On: "Δέκα ομάδες θέλουν τον Γουίλιαμς-Γκος, μαζί και η ΤΣΣΚΑ"

O Γουίλιαμς Γκος με τη φανέλα του Ολυμπιακού
O Γουίλιαμς Γκος με τη φανέλα του Ολυμπιακού MOTIONTEAM

Στην εκπομπή The Show Must Go On του SPORT 24, ο Σπύρος Καβαλιεράτος τόνισε πως υπάρχουν 10 ομάδες που κυνηγούν τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ενώ ξεκαθάρισε πως ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για το NBA (VIDEO).

Οι Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι δύο παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, όμως οι περιπτώσεις τους μόνο εύκολες δεν είναι αφού έχουν μπει στο μάτι αρκετών ομάδων.

"Θέλω να πω για τον Γουίλιαμς-Γκος που έχει γίνει περιζήτητος, τον οποίο τον έλεγες στους Ολυμπιακούς και έλεγαν "ποιος Γουίλιαμς-Γκος, δεν υπάρχει κανένας Γουίλιαμς-Γκος", ότι τον θέλει τώρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δέκα ομάδες τον θέλουν συνολικά.

Δεν φταίει πάντως ο Ολυμπιακός που έφυγε, είχε buy out για το NBA", τόνισε ο Σπύρος Καβαλιεράτος μιλώντας την Δευτέρα (24/5) στην εκπομπή "The Show Must Go On" του SPORT 24, και πρόσθεσε για τον Ντόρσεϊ:

"Πανηγύριζαν μάλιστα τότε οι οπαδοί του Ολυμπιακού λέγοντας πως δεν υπάρχει μπασκετμπολίστας Γουίλιαμς-Γκος και για τον Ντόρσεϊ ότι δεν υπάρχει μπασκετμπολίστας Ντόρσεϊ. Ο άνθρωπος προσπαθεί μήπως πάει στο NBA, καθυστερεί λίγο την απόφασή του για το NBA".

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Show Must Go On LIVE" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο:

Ολόκληρη η εκπομπή "Show Must Go On Live" της Δευτέρας (24/5):

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ