ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Παπανικολάου στην Game Night: "Άλλο ένα ματς στο καλεντάρι αυτό με τον Παναθηναϊκό, να παρουσιαστούμε δυνατοί"

Ο Παπανικολάου στην Game Night: "Άλλο ένα ματς στο καλεντάρι αυτό με τον Παναθηναϊκό, να παρουσιαστούμε δυνατοί"
PRINTSCREEN

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην Game Night και τον Γιάννη Φιλέρη μετά από μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές και πριν από το ντέρμπι της Basket League με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε αρχηγική εμφάνιση στη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Εφές για την 5η αγωνιστική της EuroLeague, μετρώντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Αμέσως μετά το παιχνίδι μίλησε στην Game Night του SPORT24 και τον Γιάννη Φιλέρη για την αναμέτρηση με τους Τούρκους, αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Basket League (30/10, 20:15).

"Είχαμε πει ότι θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να δημιουργήσουμε μομέντουμ ενόψει της συνέχειας. Νομίζω ότι κάναμε καταπληκτική δουλειά, ιδίως στην άμυνα. Ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρώμενοι απέναντι σε παίκτες κλειδιά της Εφές, γιατί είναι μία ομάδα που έχει πολύ ταλέντο επιθετικά και εάν βρει ρυθμό, μπορεί να πληγώσει τον οποιοδήποτε, οπουδήποτε. Οπότε ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι. Μόλις καταφέραμε να ελέγξουμε και τα επιθετικά ριμπάουντ, εκεί ξεκελιδώσαμε το παιχνίδι.

Σίγουρα το γρήγορο παιχνίδι ενθουσιάζει τον κόσμο και αυτό είναι που θέλουμε κι εμείς να προσφέρουμε. Παίζει ρόλο και η ξεκούραση και ό,τι κάποια παιδιά, όπως ο Νάιτζελ (Γουίλιαμς-Γκος) και ο Μους (Φαλ) έχουν επιστρέψει στο ροτέσιον. Σιγά-σιγά, πρώτα ο Θεός, να επιστρέψουν και τα άλλα παιδιά, να αρχίσουμε να δουλεύουμε όλοι μαζί, να ανεβαίνουμε σκαλάκια και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με την ημέρα.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι άλλο ένα ματς στη σεζόν, άλλο ένα ματς στο καλεντάρι, που πρέπει να προσηλωθούμε και να κάνουμε την καλύτερή μας δουλειά. Είναι το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, οπότε θέλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο δυνατοί με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε τη νίκη", ανέφερε αναλυτικά ο Παπανικολάου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ