Ο Παπανικολάου εκτέλεσε την Ρεάλ όπως την Μπαρτσελόνα πέρυσι και η EuroLeague τον αποθέωσε: “Λατρεύει να παίζει με ισπανικές ομάδες”

Ο Κώστας Παπανικολάου σημείωσε μεγάλα σουτ στο Game 4 κόντρα στην Ρεάλ, με αποκορύφωμα ένα τρίποντο και φάουλ από την ίδια θέση που πέρυσι εκτέλεσε την Μπαρτσελόνα στο Game 5 των playoffs, με την EuroLeague να δημοσιεύει ένα σχετικό VIDEO και να αποθεώνει τον αρχηγό του Ολυμπιακού.
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν καθοριστικός στην νίκη του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη επί της Ρεάλ στο Game 4 της σειράς στην Μαδρίτη, με την οποία οι “ερυθρόλευκοι” προκρίθηκαν στο Final Four, ξυπνώντας παράλληλα μνήμες.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε 12 πόντους με 4/6 τρίποντα, με τρία εξ αυτών να τα σημειώνει στην τέταρτη περίοδο. Στο τελευταίο του εύστοχο τρίποντο, δε, κέρδισε και φάουλ από τον Ντζάναν Μούσα (αστόχησε στην βολή), κάνοντας το σκορ 82-67, βάζοντας για τα καλά τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού. Αυτό το σουτ, όμως, θύμισε ένα άλλο τεράστιο τρίποντο που σημείωσε ο Παπανικολάου την περσινή σεζόν, στο Game 5 της Μπαρτσελόνα. Τότε, είχε ευστοχήσει από το ίδιο σημείο κόντρα στους Καταλανούς, κάνοντας το σκορ 49-57, κλειδώνοντας ουσιαστικά την νίκη του Ολυμπιακού και μαζί την πρόκριση στο περσινό Final Four (στο 1:59 του VIDEO).
Βλέποντας λοιπόν η EuroLeague Basketball το χθεσινό σόου του Παπανικολάου, θυμήθηκε τι έγινε και πέρυσι και ανέβασε ένα VIDEO που δείχνει τον Παπανικολάου να ευστοχεί σε αυτά τα δύο μεγάλα τρίποντα κόντρα σε ισπανικές ομάδες με απόσταση ενός χρόνου, γράφοντας: “Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ο Παπανικολάου λατρεύει να παίζει κόντρα σε ισπανικές ομάδες στα playoffs”.
Δείτε το post της EuroLeague: