ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Παπαδόπουλος στην ΑΕΚ

INTIME SPORTS

Την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ ανέλαβε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος ανακοινώθηκε επισήμως από την ΚΑΕ

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες της ΚΑΕ και ανέλαβε το δύσκολο έργο να βοηθήσει τον “δικέφαλο” στην προσπάθεια για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Βέβαια, κάτι τέτοιο έχει δυσκολέψει πολύ καθώς η ΑΕΚ ηττήθηκε και από το Παγκράτι το περασμένο Σάββατο και αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Νίκου Καραγιάννη που παραιτήθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ ΑΕΚ έκανε δεκτή την παραίτηση του Νίκου Καραγιάννη και ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας μαζί με τον Αλέξανδρο Παπαδάτο. Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας τον Βασίλη Γεραγωτέλη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια”.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε: “Σίγουρα είναι τιμή που είμαι στην ΑΕΚ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Αποτελεί σίγουρα πρόκληση να δουλεύεις για μια τόσο μεγάλη ομάδα και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να υλοποιηθούν οι στόχοι της, αυτά που θέλει ο πρόεδρος και ο κόσμος της ΑΕΚ, με αποκορύφωμα όταν θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της χρονιάς, να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, όπως έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει, θα κάνω ό,τι καλύτερο και ό,τι περνάει από το χέρι μου για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ