ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε το ντεμπούτο του με Μπάγερν

Ο Πάου Γκασόλ κάνει δηλώσεις στο κανάλι της Μπαρτσελόνα
Ο Πάου Γκασόλ κάνει δηλώσεις στο κανάλι της Μπαρτσελόνα BARCA BASKET TV / TWITTER

Ο Πάου Γκασόλ ανακοίνωσε μέσα από το Twitter το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, στην αυριανή αναμέτρηση με την Μπάγερν (9/4).

Ο Πάου Γκασόλ θα αγωνιστεί μετά από 753 ημέρες στην αυριανή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπάγερν (9/4, 22:00, Novasports 3HD και LIVE από το SPORT 24), για την 34η και τελευταία αγωνιστική της regular season της EuroLeague.

Συγκεκριμένα, το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λίγες ώρες μετά από τα ισπανικά δημοσιεύματα που είχαν προαναγγείλει το γεγονός αυτό.

Να τονίσουμε ότι είχε να πατήσει παρκέ σε επίσημο αγώνα από τις 10 Μαρτίου του 2019, στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σπερς, μέσα στο Σαν Αντόνιο, όταν σε 15 λεπτά συμμετοχής πέτυχε μόλις 3 πόντους και μάζεψε και 3 ριμπάουντ.

"Η στιγμή έφτασε, αύριο είναι η μέρα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ο κόουτς των "Μπλαουγκράνα" Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, μίλησε για το ντεμπούτο του πολύπειρου πρώην NBAer: "Ο Πάου Γκασόλ είναι εντάξει. Αυξάνει τον ρυθμό προπόνησης, είναι μία χαρά. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε να του δώσουμε λίγα λεπτά, αλλά δεν ξέρουμε πόσα. Θα αποφασίσουμε τις επόμενες 24 ώρες".

Barca Basket TV / Twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ EUROLEAGUE ΜΠΑΓΕΡΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ