ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τόφας σε μεγάλο ματς με φόντο την πρόκριση στους 16 του BCL, πού θα δείτε το παιχνίδι

Ο Αντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ
Ο Αντριου Χάρισον του ΠΑΟΚ INTIME

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τον ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την Τόφας (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των play-in του Basketball Champions League, ψάχνοντας την νίκη που θα τον οδηγήσει στην πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης.

Η αναμονή τελείωσε για τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" υποδέχεται την Τόφας (19:30, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) στο Game 3 των play-in του Basketball Champions League, ψάχνοντας την νίκη-πρόκριση στο Top-16 της διοργάνωσης.

Η σειρά βρίσκεται στο 1-1, με τον ΠΑΟΚ να έχει ηττηθεί στο "Παλατάκι' στο Game 1 και να απαντάει άμεσα με νίκη μέσα στην Τουρκία έπειτα από ένα επικό παιχνίδι. Πλέον, η ομάδα του κόουτς Τακιανού καλείται να υπερασπιστεί την έδρα της, προκειμένου να πάρει μία μεγάλη πρόκριση, κόντρα σε έναν αντίπαλο με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ελπίδα του ΠΑΟΚ είναι ότι θα έχει μαζί στην 12αδα του σε αυτό το παιχνίδι τους τραυματίες Τζάστιν Άλστον και Λαουρίνας Μπελιάουσκας, η συμμετοχή των οποίων θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή, για το ματς της χρονιάς για τον "Δικέφαλο" αυτή τη στιγμή.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ