ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 30 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς και ο Κόρφας θυμάται εκείνη την πορεία

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 30 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς και ο Κόρφας θυμάται εκείνη την πορεία
PRINTSCREEN

Ο ΠΑΟΚ συμπληρώνει 30 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς και ο Τζον Κόρφας θυμάται στιγμές από εκείνη την πορεία στην κάμερα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς μία μέρα σαν σήμερα (16/3) το 1994 και ένας εκ των πρωταγωνιστών των ασπρόμαυρων εκείνη την εποχή, ο Τζον Κόρφας μίλησε στην κάμερα της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, ενθυμούμενος στιγμές από εκείνη την πορεία.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή (17/3) ο ΠΑΟΚ θα βραβεύσει τα μέλη εκέινης της ομάδας πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR (17:15, ΕΡΤ3, Match Center από το SPORT24).

Για το αν ματς στην Τεργέστη ήταν το τέλειο παιχνίδι: "Συμφωνώ, αλλά εγώ πιστεύω στην επίθεση παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι. Στην άμυνα δεν είμαι σίγουρος. Αλλά στην επίθεση ήταν το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξα στα χρόνια μου στον ΠΑΟΚ".

Για το πιο δύσκολο παιχνίδι πριν τον τελικό: "Το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι τον τελικό ήταν σίγουρα το δεύτερο παιχνίδι με την Σκαβολίνι. Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 16 πόντους, άρα έπρεπε να κερδίσουμε στη Θεσσαλονίκη με παραπάνω από 16. Είχαμε πολύ άγχος και όλοι πίστευαν ότι δεν μπορούσαμε να το κάνουμε και τελικά κερδίσαμε 40 πόντους και περάσαμε".

Για το τι θυμάται από το παιχνίδι στη Σαμάρα: "Εγώ θυμάμαι κάτι πάρα πολύ καλά. Ήταν η μέρα που γεννήθηκε η κόρη μου, η Πατρίτσια. Το πρωί έμαθα ότι εγώ είμαι μπαμπάς και το βράδυ έβαλα 19 πόντους και κερδίσαμε εύκολα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ