STOIXIMAN BASKET LEAGUE

ΠΑΟΚ: Η φανέλα του Μπάνε Πρέλεβιτς θα αποσυρθεί στον αγώνα με την ΑΕΚ την 1η Απριλίου

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την ημέρα που θα αποσύρει την φανέλα με το νούμερο 7 του Μπάνε Πρέλεβιτς, κάτι το οποίο τελικά θα συμβεί κόντρα στην ΑΕΚ την 1η Απριλίου.

Η 1η Απριλίου 2023 θα είναι μια ιστορική μέρα για την μπασκετική ιστορία του ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι θ' αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 7 του Μπάνε Πρέλεβιτς, στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ, για τη Basket League, καλώντας τον κόσμο να ανταποκριθεί στην ιστορική περίσταση, με τα εισιτήρια να έχουν κι αυτά συλλεκτική αξία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ, ήταν ο δεύτερος εν Ελλάδι σταθμός του Μπάνε (είχε προηγηθεί η θητεία στη Bίρτους Μπολόνια), τη διετία 1997-1999, οδηγώντας την τελικό της EuroLeague το 1998.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Μπήκε στη ζωή μας το καλοκαίρι του 1988 και από τότε που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα, άλλαξε τη ροή της ιστορίας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Δύο Ευρωπαϊκοί τίτλοι, ένα Πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδας, συμμετοχή σε δύο ακόμη τελικούς Κυπέλλων Ευρώπης, αλλά και στο φάιναλ φορ της Αθήνας.

Έχοντας δίπλα του σπουδαίους συμπαίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον ανυπέρβλητο κόσμο του ΠΑΟΚ, οδήγησε την ομάδα μας σε μεγάλες στιγμές. Τις κορυφαίες της ιστορίας της.

Πέρασαν 23 χρόνια από τότε που σταμάτησε το μπάσκετ, 23 χρόνια από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ήρθε η ώρα!

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ιστορία του συλλόγου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco θα τιμήσει τον ένα και μοναδικό Μπάνε Πρέλεβιτς και θα αποσύρει τη φανέλα με το “7”, η οποία θα πάρει τη θέση της στην οροφή του PAOK Sports Arena, δίπλα στα λάβαρα των επτά τίτλων της ομάδας!

Η εκδήλωση τιμής του Μπάνε Πρέλεβιτς και η απόσυρση της φανέλας με το “7”, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου 2023, πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ mateco – ΑΕΚ.

Θα ακολουθήσουν σχετικές ανακοινώσεις για την ειδική εκδήλωση και τα συλλεκτικά εισιτήρια του αγώνα. Μείνετε συντονισμένοι", αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ