ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πανιώνιος κινδυνεύει με ανάκληση δελτίων, η FIBA έκανε επέκταση των ban στον Ερασιτέχνη

Ο Πανιώνιος κινδυνεύει με ανάκληση δελτίων, η FIBA έκανε επέκταση των ban στον Ερασιτέχνη
INTIME

Άσχημα νέα για τον Πανιώνιο, αφού η FIBA έκανε επέκταση των δύο ban που υπήρχαν σε βάρος των "κυανέρυθρων" στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο και ο σύλλογος κινδυνεύει με ανάκληση δελτίων αν δεν διευθετήσει το θέμα.

Οι αμαρτίες του - πρόσφατου - παρελθόντος επέστρεψαν και απειλούν την νέα προσπάθεια του Πανιωνίου στην προσπάθεια των "κυανέρυθρων" να επιστρέψουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Η FIBA αποφάσισε να επεκτείνει τα δύο ban που υπήρχαν σε βάρος της ΚΑΕ Πανιώνιος (ύψους περίπου 70.000 ευρώ) στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Τι σημαίνει αυτό; Μετά την εναρμόνιση της ΕΟΚ με την FIBA, η ελληνική Ομοσπονδία οφείλει να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο που ακολούθησε με τον Ηρακλή και την ΑΕΚ: Αρχικά να ενημερώσει τον σύλλογο και να του δώσει διορία να διευθετήσει το θέμα. Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο εντός της προθεσμίας που θα δοθεί (20 ημέρες), τότε θα υπάρξει ανάκληση δελτίων.

Όπως γίνεται σαφές, αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε ο Πανιώνιος θα βρεθεί σε δεινή θέση, μόλις μερικές ημέρες μετά την κατάκτηση το UNICEF Trophy, ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα στιγμή βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου Ομίλου της Β' Εθνικής Ανδρών με ρεκόρ 9-0, θέτοντας σε κίνδυνο την προσπάθεια που γίνεται για επιστροφή της ομάδας στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Β' ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ