ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ο Πανελευσινιακός περιμένει την ΕΟΚ

Ο Πανελευσινιακός περιμένει την ΕΟΚ
INTIME SPORTS

Στο Δ.Σ. που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (28/5) επικυρώθηκε η στάση που θα κρατήσει ο Πανελευσινιακός αναφορικά με τη λειτουργία της ΚΑΕ.

Ήταν λίγο πολύ γνωστό, απλά ήρθε η επικύρωση μέσω του Δ.Σ. που έγινε εκτάκτως το βράδυ της Πέμπτης (28/5). Ο Πανελευσινιακός δεν πρόκειται να συνεχίσει να υφίσταται ως ΚΑΕ! Οι "σταχυοφόροι" αποφάσισαν τη διάλυση της εταιρείας προκειμένου να μειώσουν τα έξοδα εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτή είναι η μία πλευρά, γιατί η άλλη έχει να κάνει με την ΕΟΚ.

Όπως έχουν καταστήσει σαφές από την πρώτη στιγμή, η ομάδα δεν πρόκειται να αγωνιστεί στην Α2 εφόσον δεν διαλυθεί η ΚΑΕ. Αν δεν αλλάξει ο κανονισμός σχετικά με τη σύσταση και την παρουσία των εταιρειών, τότε ο Πανελευσινιακός δεν θα δηλωθεί στο επόμενο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, αλλά σε αυτό της τρίτης.

Πρόκειται για την έσχατη επιλογή των διοικούντων, οι οποίοι δεν πρόκειται να επωμιστούν το βάρος της ΚΑΕ στην Α2. Παρεμπιπτόντως, στο ίδιο Δ.Σ. αποφασίστηκε και τυπικά η προαγωγή του Λευτέρη Τσαουσίδη στη θέση του πρώτου προπονητή, όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr .

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ