ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται με σημαντικές απουσίες την Μπάγερν για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, πού θα δείτε το παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται με σημαντικές απουσίες την Μπάγερν για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, πού θα δείτε το παιχνίδι
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός περιμένει στο ΟΑΚΑ την Μπάγερν (12/10, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague, έχοντας να διαχειριστεί και τις απουσίες των Σλούκα, Μήτογλου. Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο EuroCup Γυναικών.

Ο Παναθηναϊκός ρίχνεται ξανά στην ευρωπαϊκή μάχη, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν (12/10, 21:15, Novasports 4 και LIVE από το SPORT24) για την 2η αγωνιστική της EuroLeague.

Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Κώστα Σλούκα και Ντίνο Μήτογλου, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ιωάννη Παπαπέτρου, ψάχνοντας την πρώτη νίκη τους στην φετινή διοργάνωση κόντρα στο σύνολο του Πάμπλο Λάσο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει το Αναντολού Εφές - Ρεάλ, σε μία αγωνιστική που θα διεξαχθεί με έναν αγώνα λιγότερο, αφού το ματς της Αρμάνι Μιλάνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ αναβλήθηκε λόγω των πολεμικών συγκρούσεων στην Μέση Ανατολή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:
Αναντολού Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης (20:30, Novasports 5)
Άλμπα Βερολίνου - Μπασκόνια (21:00, Novasports Start)
Βιλερμπάν - Παρτίζαν (21:00, Novasports 3)
Παναθηναϊκός - Μπάγερν (21:15, Novasports 4)

Πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο EuroCup Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός δίνει σήμερα (12/10) τον πρώτο του αγώνα στο EuroCup Γυναικών στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων, αντιμετωπίζοντας στο Βέλγιο τους Μέχελεν Κάνγκερος (21:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA).

Υπενθυμίζεται ότι χθες (11/10) τους πρώτους τους αγώνες έδωσαν ο Ολυμπιακός (νίκη με 85-69 στην Τουρκία επί της Καϊσέρι) και η Ελευθερία Μοσχάτου (ήττα με 108-42 από την Φλέιμς στην Γαλλία).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE MEDIA ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ