ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τζέρεμι Έβανς για παρτενέρ του Οκάρο Γουάιτ

Ο Παναθηναϊκός θέλει τον Τζέρεμι Έβανς για παρτενέρ του Οκάρο Γουάιτ
2015 AP PHOTO/JIM COWSERT

Στον Τζέρεμι Έβανς στρέφεται ο Δημήτρης Πρίφτης, για να κλείσει τη θέση του συμπληρωματικού ψηλού πριν αναζητήσει τον κοντό που θα ολοκληρώσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2021/22.

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του ρόστερ της σεζόν 2021/22 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Πρίφτη να αφήνει την περίπτωση του Νάιτζελ Χέιζ (είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία με τη Μονακό, συζητάει τις τελευταίες ώρες με την Μπαρτσελόνα) και να στρέφεται σε εκείνη του Τζέρεμι Έβανς.

Ο 34χρονος ψηλός που μπορεί να παίξει και στη θέση του πάουερ φόργουορντ, αλλά και σε εκείνη του σέντερ, έχει περάσει στην κορυφή της λίστας και των προτεραιοτήτων των πράσινων, που θέλουν να τον βάλουν δίπλα στον Οκάρο Γουάιτ πριν αναζητήσουν τον κοντό που θα ολοκληρώσει την περιφερειακή τους γραμμή.

Ο Έβανς έπαιξε την περασμένη σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο (2.8 πόντοι και 3.1 ριμπάουντ ανά 10:21 σε 11 αγώνες της EuroLeague), ενώ πριν από δύο χρόνια ήταν μέλος της Χίμκι με την οποία είχε 8.5 πόντους και 4.4 ριμπάουντ ανά 20:18 σε 21 αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Γουέστερν Κεντάκι και έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ, τους Ντάλας Μάβερικς, τους Λος Άντζελες Κλίπερς και τους Ατλάντα Χοκς.

Ελαφρύς, αλλά αθλητικός ψηλός που τα τελευταία χρόνια έβαλε το περιφερειακό σουτ στο ρεπερτόριό του, είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός για να δημιουργήσει ένα σύνολο με πολλές επιλογές, με ευελιξία και με αθλητές που θα παίζουν σε περισσότερες από μία θέσεις.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ