ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των Special Olympics Hellas

Ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των Special Olympics Hellas
ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τη διαχρονική της υποστήριξη στα άτομα με νοητική αναπηρία επιβεβαιώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη συνέχιση της συνεργασίας της με την ομάδα των Special Olympics Hellas.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη συνεργασία του με την ομάδα των Special Olympics Hellas, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» της EuroLeague, στο οποίο συμμετέχει για 9η συνεχόμενη χρονιά.

Οι One Team Ambassadors του τριφυλλιού, Ντέρικ Γουίλιαμς και Πάρις Λι, έχουν αναλάβει να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του μπάσκετ και τις αξίες του αθλητισμού στην ομάδα των Special Olympics Hellas. Οι νεαροί αθλητές χάρηκαν ιδιαίτερα βλέποντας τα ινδάλματά τους να συμμετέχουν στην προπόνησή τους και απόλαυσαν την κάθε στιγμή.

Κοινός στόχος της σύμπραξης των δύο φορέων είναι να αποδείξουν έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, ότι ο αθλητισμός είναι ένα μοναδικό μέσο διαμόρφωσης προτύπων, χαρακτήρων, αξιών και ισχυρών ερεισμάτων κοινωνικής αποδοχής των συνανθρώπων μας με νοητική αναπηρία, οι οποίοι, μέσω των Special Olympics Hellas, απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές υπερηφάνειας, όχι μόνο με διακρίσεις, αλλά και με τη θέληση και με τον δυναμισμό που υπερβαίνουν τα κοινωνικά στερεότυπα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ SPECIAL OLYMPICS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ