ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ

Washington Wizards guard Jerian Grant (22) brings the ball upcourt against the Oklahoma City Thunder during the first half of an NBA basketball game Sunday, Aug. 9, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP)
Washington Wizards guard Jerian Grant (22) brings the ball upcourt against the Oklahoma City Thunder during the first half of an NBA basketball game Sunday, Aug. 9, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kim Klement/Pool Photo via AP) AP

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ (30, 1μ96), για να αποτελέσει μια επιλογή από τον πάγκο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Τζέριαν Γκραντ (30, 1μ96), σε μια προσπάθεια να γεμίσει τον πάγκο του. Ο πρώην παίκτης της Τουρκ Τέλεκομ αποτελούσε μια εκ των πρώτων επιλογών του Εργκίν Αταμάν από τη Basketbol Super Lig, με τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού να του δίνει, εν τέλει, ψήφο εμπιστοσύνης.

Πρόκειται για μια περίπτωση που εξαρχής ήταν εύκολη για τον Παναθηναϊκό, δεδομένου πως ο πρώην περιφερειακός του Προμηθέα Πάτρας ήθελε να επιστρέψει στην EuroLeague. Ούτως ή άλλως, ό,τι ήταν να πετύχει στο EuroCup το πέτυχε πριν από μερικούς μήνες, όταν αναδείχθηκε ως ο MVP της διοργάνωσης.

Η άφιξη του Τζέριαν Γκραντ δεν επηρεάζει τις υπόλοιπες υποθέσεις της περιφέρειας (κατά βάση στο "1" και το "2" για τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι εξακολουθούν να ψάχνουν στην αγορά έναν παίκτη που θα μπορεί να σκοράρει με άνεση από την περιφέρεια (σ.σ.: εκεί θα δώσουν ένα μεγάλο συμβόλαιο), αλλά κι ακόμη έναν combo guard για να συμπληρώσει το παζλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ