Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου
EUROKINISSI

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ενημέρωσε για την απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου.

Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου 4 Ιουνίου ενημέρωσε για την απόκτηση της Πηνελόπης Παυλοπούλου. Μετά από ένα εξάμηνο στο εξωτερικό για λογαριασμό της Άρκα Γκντίνια, η 26χρονη πόιντ γκαρντ επιστρέφει στην Α1 Γυναικών για λογαριασμό του τριφυλλιού.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου τους κ.κ. Μαλακατέ, Βρανόπουλο, Πανταλέων, Κουτσονικόλα, την Λολίτα Λύμουρα και την Coach Καπογιάννη. Όλοι τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Ανυπομονώ να αγωνιστώ γι’ αυτή τη μεγάλη ομάδα και να ζήσω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Σας περιμένω στο γήπεδο" ανέφερε η ίδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής της.

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου έχει αγωνιστεί ακόμη σε Πρωτέα Βούλας (2012-'14), Ολυμπιακό (2018-'20), Σέπσι (2020-'21) και ΠΑΟΚ (2021).

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ