ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο SPORT24 για τον Βασίλη Σπανούλη: "Ένας σπουδαίος Έλληνας"

Οι Σπανούλης - Γιαννάκης από κοινή τους παρουσία σε εκδήλωση
Οι Σπανούλης - Γιαννάκης από κοινή τους παρουσία σε εκδήλωση EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στο SPORT24 για την απόφαση του Βασίλη Σπανούλη να βάλει τίτλους τέλους στην πλούσια καριέρα του.

Η είδηση της αποχώρησης του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) όπως είναι λογικό έχει κάνει αίσθηση σε όλη την μπασκετική κοινότητα. Και ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε στο SPORT24 για την απόφαση του αρχηγού του Ολυμπιακού.

Ο Γιαννάκης ο οποίος πριν λίγες μέρες μπήκε στο Hall of Fame δεν στάθηκε μόνο στην αξία του Σπανούλη εντός γηπέδων αλλά και στον χαρακτήρα του έξω απ' αυτά ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε κάτι που δεν μπορούσε να καταφέρει.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Αισθάνομαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί από την πρώτη μέρα που είδα στη ζωή μου τον Βασίλη Σπανούλη πίστεψα σε αυτόν και είδα ότι έχει ένα ξεχωριστό πάθος και ένα χαρακτήρα διαφορετικό απ' όλους τους άλλους. Στη συνέχεια της καριέρας του ανακαλύψαμε και το μεγαλείο του. Δεν υπήρχε κάτι που να μην μπορούσε να καταφέρει.

Ήταν μια συγκλονιστική πορεία για το ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ και συνέχισε τη μεγάλη ιστορία μας από το 1987. Άφησε τα ίχνη του σε όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Προσωπικά τον θαυμάζω για τον σπάνιο χαρακτήρα του αλλά θαυμάζω το ίδιο τη μητέρα του και τη γυναίκα του.

Βασίλη Σπανούλη σε ευχαριστώ προσωπικά για όλες τις στιγμές που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια".


TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ