ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Πάμπλο Λάσο απέρριψε το Ισραήλ γιατί "εξετάζει προτάσεις από την EuroLeague"

Ο Πάμπλο Λάσο
Ο Πάμπλο Λάσο Ο ΠΑΜΠΛΟ ΛΑΣΟ

Το όνομα του Πάμπλο Λάσο βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ένας αντίπαλος λιγότερος για τους πράσινους, όπως έγινε επίσημα γνωστό.

Ο Πάμπλο Λάσο αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού για την ομάδα που θέλει να χτίσει το καλοκαίρι του 2023. Δεν είναι μυστικό αυτό. Μετά την αποτυχία που προέκυψε στην περίπτωση του Ντέγιαν Ράντονιτς, ο προπονητικός πήχης για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο μπαίνει (πολύ) ψηλά, για χάρη του 55χρονου τεχνικού.

Ως γνωστόν, ο Πάμπλο Λάσο είναι χωρίς ομάδα από το περσινό καλοκαίρι, οπότε κι εκδιώχθηκε με άκομψο τρόπο από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με την Εθνική Ισραήλ να είναι μεταξύ αυτών που τον προσέγγισαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Εσχάτως όμως, το Ισραήλ δεν είναι αντίπαλος (sic) του Παναθηναϊκού σε ό,τι αφορά στη διαδικασία πρόσληψης του πολύπειρου τεχνικού. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Ομοσπονδίας στα social media, ο Πάμπλο Λάσο απέρριψε την προοπτική της συνεργασίας με το Ισραήλ γιατί "εξετάζει αρκετές προτάσεις από ομάδες της EuroLeague για την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

Γι αυτό κιόλας, στην σχετική ενημέρωση η Ομοσπονδία του Ισραήλ επισημαίνει πως αφήνει στην άκρη τη δική του περίπτωση, παρά τις πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Μία εξέλιξη που, αν μη τι άλλο, είναι θετική για τον Παναθηναϊκό. Όχι γιατί απαραίτητα τον καθιστά φαβορί για την πρόσληψη του 55χρονου τεχνικού, αλλά επειδή περιορίζει (έστω και λίγο) τον ανταγωνισμό για την εξασφάλιση της υπογραφής του.

Για την ιστορία, ο Πάμπλο Λάσο σε όποιες επαφές είχε τους τελευταίους μήνες με υποψήφιους εργοδότες, κατέστησε σαφές πως δεν ενδιαφέρεται για βραχύβια συνεργασία, αλλά για ένα πολυετές πλάνο, που θα του επιτρέψει να "χτίσει" αυτό που έχει στο μυαλό του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ