ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

Ο Ουλάνοβας επέστρεψε και επίσημα στην Ζάλγκιρις

Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας με την φανέλα της Ζάλγκιρις
Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας με την φανέλα της Ζάλγκιρις EUROKINISSI

Παίκτης της Ζάλγκιρις είναι και επίσημα ξανά ο Εντγκάρας Ουλάνοβας (29 χρονών, 1.99 μέτρα), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα που τον ανέδειξε, επιστρέφοντας έπειτα από έναν χρόνο.

Ο Εντγκάρας Ουλάνοβας (29 χρονών, 1.99 μέτρα) επέστρεψε σπίτι του. Ο Λιθουανός φόργουορντ συμφώνησε με την Ζάλγκιρις, η οποία ανακοίνωσε την επιστροφή του στην ομάδα, προς επιβεβαίωση των πληροφοριών που έκαναν λόγο για συμφωνία.

Ο Ουλάνοβας επέστρεψε έτσι στην ομάδα που τον ανέδειξε έπειτα από έναν χρόνο που πέρασε στην Φενέρμπαχτσε, όπου πρακτικά δεν προσαρμόστηκε ποτέ.

Την σεζόν 2020/21 ο Λιθουανός φόργουορντ είχε 4.5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 19 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague (28 αγώνες) και 8 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 23 λεπτά συμμετοχής στο τουρκικό πρωτάθλημα (9 αγώνες).

Υπενθυμίζεται ότι η Ζάλγκιρις έχει ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση των Τζος Νίμπο, Μάντας Καλνιέτις, Νιλς Γκιφάι και Τάιλερ Καβάνο, καθώς και την παραμονή του Λούκας Λεκαβίτσιους.

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ