ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Ο Οτζελέγε ανακοίνωσε ότι συμφώνησε με την Βίρτους Μπολόνια

Ο Σέλι Οτζελέγε με τη φανέλα των Μπακς
Ο Σέλι Οτζελέγε με τη φανέλα των Μπακς © 2021 MORRY GASH/AP IMAGES

Ο Σέμι Οτζελέγε (28 χρονών, 1.98 μέτρα) πρόλαβε την Βίρτους Μπολόνια και γνωστοποίησε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι συμφώνησε με την ιταλική ομάδα, ενισχύοντας την γραμμή ψηλών του συλλόγου.

Ο Σέμι Οτζελέγε (28 χρονών, 1.98 μέτρα) θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βίρτους Μπολόνια. Την είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter.

"Το ταξίδι συνεχίζεται! Επόμενη στάση, Ιταλία. Ο Ιησούς συνεχίζει να είναι κοντά μου. Βίρτους" έγραψε χαρακτηριστικά ο δυναμικός φόργουορντ, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη, ενισχύοντας την γραμμή ψηλών της ομάδας.

Την σεζόν 2021/22 ο Οτζελέγε - ο οποίος έχει την φήμη του εξαιρετικού αμυντικού - φόρεσε τις φανέλες των Μπακς και των Κλίπερς, έχοντας 3.3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ μέσο όρο σε 14 λεπτά συμμετοχής (30 αγώνες). Ο απόφοιος του κολεγίου του SMU αγωνίστηκε στο NBA από το 2017 έως το 2022, έχοντας μέσους όρους καριέρας 3.4 πόντους και 2.2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής (284 αγώνες - 24 ως βασικός).

Υπενθυμίζεται ότι η Βίρτους έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής την απόκτηση του Τζόρνταν Μίκι, του Ίσμαελ Μπακό και του Γκάμπριελ Λούντμπεργκ.

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ