EUROLEAGUE

Ο Οθέλο Χάντερ αποσύρθηκε από το μπάσκετ

Ο Οθέλο Χάντερ αποσύρθηκε από το μπάσκετ
©FCBAYERNBASKETBALL

Ο 37χρονος Οθέλο Χάντερ έριξε τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του, η οποία ξεκίνησε το 2008.

Στα 37 του χρόνια, ο Θθέλο Χάντερ έριξε τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του. Ο Αμερικανός σέντερ που ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 από τους Ατλάντα Χοκς και πέρασε μετά από Ηλυσιακό, Σάσαρι, Σαντόνγκ Λάιονς, Μαριόπολ, Βαγιαδολίδ, Τζιανγκσού Ντράγκονς, Σιένα, Ολυμπιακό, Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι Τελ Αβίβ και Μπάγερν Μονάχου, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Πιο λαμπρή στιγμή της μπασκετικής του διαδρομής ήταν η κατάκτηση της EuroLeague με την ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη το 2019. Παράλληλα, ο Χάντερ έχει στην τροπαιοθήκη του, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας (2015, 2016), δύο πρωταθλήματα VTB League, δύο πρωταθλήματα Ισραήλ, ένα Κύπελλο Ισπανίας και ένα Super Cup Ιταλίας.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ο Χάντερ μέτρησε 8.2 πόντους και 5.2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 275 συμμετοχές.

Στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του, ο Αμερικανός σέντερ έστειλε και ένα όμορφο μήνυμα στους νέους αθλητές, αναφέροντας: "Για την επόμενη γενιά αθλητών μην ανησυχείτε για το τι θα πάρει ο επόμενος παίκτης. Πάντα να ανησυχείτε για τον εαυτό σας και να γίνετε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μην σταματήσετε ποτέ να πιστεύετε στον εαυτό σας. Μην αφαιρείτε ποτέ προπονήσεις. Συνεχίστε να εργάζεστε στην τέχνη σας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ