NBA

Ο Οσέι Μπρισέτ τερμάτισε το μπάσκετ με ανάποδο poster κάρφωμα που σόκαρε το NBA

Ο Οσέι Μπρισέτ τερμάτισε το μπάσκετ με ανάποδο poster κάρφωμα που σόκαρε το NBA

Σε κάθε γωνιά του πλανήτη "ακούστηκε" ο αιφνιδιασμός των Ιντιάνα Πέισερς, που ολοκληρώθηκε με ανάποδο poster dunk (!) του Οσέι Μπρισέτ στον Μπράντον Γουίλιαμς των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Έχουμε δει καρφώματα και καρφώματα, ένας fan του μπάσκετ μπορεί να φτιάξει από TOP-10 μέχρι και... TOP-1000 με απίθανες φάσεις από την ιστορία του αθλήματος και από το NBA. Αυτό που είδαμε όμως τα ξημερώματα της Δευτέρας (21/3) στην αναμέτρηση των Πέισερς με τους Μπλέιζερς, είναι πραγματικά βγαλμένο από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι πρωτότυπο, είναι απλά μαγικό γιατί η συνεργασία τριών παικτών της ομάδας της Ιντιανάπολις μας χάρισε μία φάση... for the ages!

Δύο λεπτά πριν από το ημίχρονο, ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον έκλεψε την μπάλα, την πέταξε ψηλά στον αέρα προς την επίθεση, με τον Λανς Στίβενσον να την πιάνει, να φεύγει στον αιφνιδιασμό και να πασάρει πίσω από την πλάτη στον Οσέι Μπρισέτ που σηκώθηκε με αποφασιστικότητα για να συνδυάσει το θέαμα με την ουσία. Ο Μπρισέτ ολοκλήρωσε την φάση με ανάποδο poster dunk στον Μπράντον Γουίλιαμς που γύρισε στην άμυνα, προσπάθησε να κόψει τον αντίπαλό του, αλλά δεν τα κατάφερε, την ώρα που ο Τζάστιν Άντερσον των Πέισερς προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε δει μπροστά του.

TAGS NBA ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ